Roditeljstvo

NIJE IMALA PRIJATELJE DOK JE GASILA SVEĆICU NA TORTI: Emotivna scena devojčice koja je sa ocem i osobljem restorana proslavila rođendan rasplakala sve!

Slavljenica je izuzetno emotivno doživela ovo iznenađenje.

19.05.2024 12:40

NIJE IMALA PRIJATELJE DOK JE GASILA SVEĆICU NA TORTI: Emotivna scena devojčice koja je sa ocem i osobljem restorana proslavila rođendan rasplakala sve!
tiktok/printscreen/hamza_leo95

Proslava rođendana, kada su mala deca u pitanju, uglavnom podrazumeva pozivanje gostiju i to uglavnom šire porodice ili prijatelja koji će im uveličati proslavu. Svako od nas se seća tih trenutaka sreće dok smo gasili svećice na torte okruženi porodicom i najdražim ljudima. Ipak, ima situacija kada nisu svi prisutni na takvim povodima, pa situacije nekada zahtevaju i improvizacije.

Iako je i jedan potez mladog tate bio improvizacija, kako bi simbolično obeležio rođendan svoje ćerke, to je izgleda bilo i više nego dovoljno za nju.

shutterstock.com

Rođendanske proslave su nešto što deca pamte zauvek

Dok su njih dvoje sedeli u restoranu u jednom trenutku se na stolu pojavila mala torta sa prskalicom i osoblje koje je aplaudiralo devojčici dok je ona vidno iznenađena posmatrala tortu i iznenađenje i sve vreme se smeškala. Za to vreme otac je snimao ovu emotivnu scenu da bi devojčica u jednom trenutku ustala sa stola i potrčala mu rasplakana u zagrljaj.

Zaposleni su se u tom trenutklu sklonili sa lica mesta, a neutešna devojčica je nastavila da grli svog oca plačući sve vreme. Nije poznat razlog zbog čega su samo njih dvoje proslavljali rođendan, da li je u pitanju samohrani otac ili je jednostavno on želeo da joj na tom mestu prvi čestita rođendan.

Emotivna scena je rasplakala mnoge koji su se složili da je otac i te kako važna figura u životu jedne devojčice i daje ovo primer kako svaka u njemu vidi zaštitnika. Video je sakupio 12 miliona sviđanja, a mnogi su priznali da im je ova slika izmamila suze.

-Svaka devojčica treba oca.

- Čovek u narandžastom što plače, sam ja.

- Ne znam zašto ali me ovo tera na plakanje.

- Volim kako su im zaposleni dali svoj trenutak.

- Plačem jer nikada nisam iskusila očevu ljubav

- Zbog ovoga želim da nađem najboljeg oca za svoju decu u budućnosti - bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako je ovo dokaz da je ovaj muškarac sjajan otac i da je ovo znak zahvalnosti njegove ćerke koju su izdale suze i koja nije mogla da se otrgne iz njegovog zagrljaja. 

- Svima je potreban dobar otac - zaključio je jedan korisnik mreže.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)