Roditeljstvo

DEČAK JE STAJAO SA STRANE I ČEKAO DA GA UKLJUČE U IGRU: Zabeležen neverovatan trenutak kada su devojčice uradile ovo - i srca nam se tope

Sreća je besplatna i lepa je kada se deli, a to ova deca pokazuju svojim primerom.

16.05.2024 15:40

DEČAK JE STAJAO SA STRANE I ČEKAO DA GA UKLJUČE U IGRU: Zabeležen neverovatan trenutak kada su devojčice uradile ovo - i srca nam se tope
Printscreen/TikTok/rosieexlynn

Kada ste dete češća je situacija da ne želite da delite igračke sa drugima pa čak i slatkiše. Ipak, od malih nogu, roditelji većinu dece uče da je to jedna od najlepših osobina - biti nesebičan - i da je lepši osećaj podeliti nešto sa nekim, jer je čovek društveno biće. 

Da deca ipak dele, ne samo igračke i slatkiše, već i igru, čak i onda kada je zatvoren krug odabranih ljudi, pokazao je i primer devojčica koje je usnimila jedna mama dok su se igrale na igralištu.

Dok su one uživale i zabavljale se, njen mali sin je stajao sa strane i posmatrao ih je, želeći da im se pridruži.

shutterstock.com

Iako ima i onih koji to ne žele, većina dece će rado podeliti igračke sa drugom decom

U jednom trenutku su ga one pozvale, a neizmerna sreća na licu ovog deteta je bila i više nego očigledna. Simpatičan trenutak majka je ovekovečila okom kamere uživajući zajedno sa mališanima a video je postao viralan i na TikToku je sakupio 4,7 miliona sviđanja.

Korisnici mreže su komentarisali da su deca neiskvarena i da u suštini vole da dele i u svoje društvo uključe potpune strance kao što je to i ovaj dečak za njih, što kod odraslih ne važi.

- Deca će biti deca...najnevinije duše..

- On je tako mali..

- Želim ponovo da budem dete..

- Sve što radim je da plačem na ovoj aplikaciji. 

- Jaooo zbog ovoga volim decu - bili su neki od komentara.

Iako su mnogi potvrdili da su deca u suštini ovakva, bilo je i onih koji su otkrili kako su i kao deca imali drugačija iskustva dok je jedan korisnik TikToka sa svima podelio kako se njegov nećak našao u nezavidnoj situaciji nakon što su ga deca u parku odbila za igru i druženje. Ipak, kako je naveo, uvek postoje izuzeci pa mu se priključio jedan dečak koji ga je pitao da mu bude drug.

Mnogi su se gledajući snimak prisetili detinjstva i bezbrižnog perioda u kojem su poput ove dece uživali. Za roditelje je kako su se mnogi složili to bio posebno lep period gledajući kako im dete raste i formira svoju ličnost kroz građenje odnosa sa drugim ljudima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)