Roditeljstvo

TATA HTEO ĆERKI DA OPERE KOSU, PA IZAZVAO NERVNI SLOM SUPRUZI: Samo je počela da opada, pune šake dlaka - a evo šta je razlog!

Uzeo je pogrešan proizvod za kosu i napravio je veliku štetu.

14.05.2024 17:25

TATA HTEO ĆERKI DA OPERE KOSU, PA IZAZVAO NERVNI SLOM SUPRUZI: Samo je počela da opada, pune šake dlaka - a evo šta je razlog!
Printscreen/TikTok/staceyrey7

Ćerke su prirodno vezane za očeve i još od ranog detinjstva vole da provode zajedno vreme. Iako su mame te koje ključnu ulogu imaju kada je higijena deteta u pitanju, nije strano da i otac radi iste aktivnosti sa decom u čemu mnogi od njih uživaju.

Jedan tata je želeo da pokaže kako se odlično snalazi sa svojom ćerkom želeći da joj pomogne oko pranja kose i misleći da pravilno radi čitav postupak. Iako je bio siguran da sve teče po planu, iz ove zabavne aktivnosti ga je trgnuo glas svoje supruge koja je počela da urla videvši kosu svoje devojčice.

- Šta si dođavola uradio? Da li si ovo stavio na njenu kosu - pitala ga je unezvereno žena.

Iako je njegov odgovor bio potvrdan, vrlo brzo je shvatio da je "đavo odneo šalu" kada je u rukama držao iščupan pramen ćerkine kose. 

Printscreen/TikTok/staceyrey7

Žena je prišla suprugu kako bi ga pitala koji je proizvod koristio

 

- Jaooo...ovo je sredstvo za depilaciju - uzviknuo je čovek.

Iako je bezuspešno pokušavao da objasni ženi kako je mislio da je u pitanju šampon, nervozna žena je urlala na njega potpuno bespomoćno gledajući kosu svoje ćerke na kojoj je bila nanesena prilično velika količina ovog proizvoda i koja je opadala u pramenovima. Žučna rasprava se nije zaustavila, dok ih je ćerka posmatrala i svako je branio svoj stav, žena je striktno upućivala kritiku dok se čovek branio rekavši kako je mislio da je u pitanju šampon i da tom proizvodu nije bilo mesto da bude na dohvat ruke. 

Otac je na kraju pokušavao da smiri situaciju ali teško. Video je pregledan 23,2 miliona puta na TikToku a sviđalo ga je 1,1 milion ljudi a mnogi su dali svoje mišljenje o čitavoj situaciji.

 

 

- Ona nema prava da bude besna na njega. On jednostavno nije znao to...

- Zašto jednostavno nisu devojčici oprali kosu i nastavili raspravu kasnije?

- Jadno istraumirano dete...

- Recite mi da je ovo šala.

- Osećam majčin bol - bili su neki od komentara.

Mnogi su roditeljima zamerili što se raspravljaju pred detetom, a većina je stala u odbranu oca koji nije bio upućen šta je koristio, rekavši kako takav proizvod ne treba da bude u blizini, pogotovo deteta. Ipak bilo je i onih koji su bili na strani majke koja je bila kategorična u tome, da je otac trebalo da pogleda šta piše na proizvodu. Na kraju, mnogi su shvatili da je po sredi bila skrivena kamera, odnosno šala ovog oca koji je želeo da se našali sa majkom, istakavši kako na ovoj stranici objavljuju snimke u cilju zabave i smeha.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)