Roditeljstvo

DEVOJČICA JE 2 GODINE PRIMALA JEZIVE PORUKE I PRETNJE: Nije mogla da živi od straha - ispostavilo se da je kriva mama!

Šok je usledio kad je klupko počelo da se odmotava i kad se saznala istina.

12.05.2024 17:02

DEVOJČICA JE 2 GODINE PRIMALA JEZIVE PORUKE I PRETNJE: Nije mogla da živi od straha - ispostavilo se da je kriva mama!
shutterstock.com

Tinejdžerka iz Mičigena bila je žrtva sajber nasilja skoro 2 godine. Dnevno je dobijala i po desetak poruka. Živela je u strahu i na kraju je sve prijavila policiji. Posle detaljne istrage ispostavilo da je iza svega stajala njena majka Kendra Gejl Likari koja je ćerku zlostavljala na društvenim mrežama koristeći tinejdžerski sleng, kako bi sakrila svoj identitet.

 

 

Istraga trajala godinu dana

Klupko je počelo da se odmotava nakon godinu dana intezivne istrage u koju je bio uključen FBI. Ispostavilo se da je Likari koristila lažne naloge na mrežama i koristila tinejdžerski sleng, ali su detektivi uspeli da povežu poruke sa njom.

Da stvar bude strašnija tinejdžerka se prvo majci požalila na nasilje koje trpi na mrežama, a ona je to navodno prijavila nadležnima. Kendara išla toliko daleko da je sarađivala sa majkom tadašnjeg dečka svoje ćerke kako bi "pomogla" u pronalaženju sajber nasilnika koji je maltretirao njenu ćerku. 

U pitanju je bilo kontinuirano zlostavljanje iz dana u dan, a policija je identifikovala 1.000 stranica sms uznemiravajućih poruka koje je nesrećna devojčica dobijala. 

Međutim, nakon što su stručnjaci za kompjutere iz FBI otkrili da su poruke stizale sa telefona majke, ona se slomila na saslušanju i priznala da je zlostavljala svoje dete

Likari je uhapšena, ali je postigla dogovor o priznanju krivice zbog čega nije išla na suđenje pa je ostala misterija zašto je to radila sopstvenom detetu. Ona je uslovno osuđena na period između 19 meseci i 5 godina, pa ukoliko prekrši uslovnu može da završi u zatvoru. 

 

 

Ova jeziva priča poslužila je kao inspiracija za film "Najgora mama" (engl. Mommy Meanest) koji je juče premijerno prikazan u Americi. Kendra je poslužila kao inspiracija za lik mame Medelin koja je nesrećna nakon što njena ćerka nađe dečka i počinje da je zlostavlja preko društvenih mreža predstavljajući se kao njena vršnjakinja. 

Za to vreme njena ćerka Mia koja se priprema za odlazak na koledže počinje da sumnja da iza svega stoji zapravo njena rođena majka. Glavne uloge igraju Lisa Rina kao Medelin i Briana Skaj kao Mija, dok režuju potpisuje Greg Biman. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)