Ispovesti

KOMENTAR NA MREŽAMA JOJ JE RAZORIO BRAK: Ispovest žene koja je slučajno otkrila šokantnu istinu o svom mužu! (FOTO)

Žena se zapitala da li je uopšte poznavala čoveka s kojim je provela 10 godina.

12.04.2024 20:30

KOMENTAR NA MREŽAMA JOJ JE RAZORIO BRAK: Ispovest žene koja je slučajno otkrila šokantnu istinu o svom mužu! (FOTO)
shutterstock.com

Društvene mreže mogu da budu mesto za upoznavanje i umrežavanje ali i za izražavanje kreativnosti, osećanja i uverenja. Iako se svi trude da na njima objavljuju nešto iz svog života za šta smatraju da je najreprezentativnije često nailaze i na negativne komentare onih koji kroz komentare često pokazuju nesigurnost. 

Na ovim platformamma često se pojavi nešto što ne treba i otkrije tajna. To je bio slučaj i sa jednom ženom koja je na jednoj grupi za mame otkrila kako planira da spreči muža da ode na fudbalsku utakmicu sa laksativima u čaju. 

Dok je skrolovala zabavne komentare šokirana majka dvoje dece bila je zaprepašćena kada je naišla na sliku na kojoj je bio njen muž, prenosi Miror. Pošto joj đavo nije dao mira, počela je da kopa po profilu te žene a onda je saznala da se njen muž oženio i drugu ženu s kojom ima dete.

- Očigledno su se civilno venčali. Moj muž je napravio još jedan profil, ali ima drugo ime i prezime. Mislim da to dete nosi njegovo lažno prezime, jer je žena postavila post kada je otišla da ga upiše u matičnu knjigu rođenih gde je stavila puno ime kao da se ponosi time - navela je ona.

shutterstock.com

Žena je priznala da ju je jedan komentar slomio

 

Zapanjena žena koja je sa suprugom bila u braku 10 godina upitala je ljude u grupi za savet, a na kraju je pisala i ljubavnici. Međutim, šokiralo ju je saznanje da druga žena znala da je u braku sa čovekom koji je već oženjen. Objasnila joj je da su u vezi dve godine i da njihovo dete ima 14 meseci.

Posle ovog saznanja žena je podnela zhtev za razvod braka, što je njen muž jedva dočekao. Odmah se spakovao i napustio njihov dom, odbijajući da daje alimentaciju za njihovu decu rekavši da će napustiti posao i da nema od čega da izdržava decu. Da stvar bude još gora, suprug joj je preneo polnu bolest što mu je bio izgovor da nju optuži za prevaru. 

- Ostavite bitku za alimentaciju i izdržavanje za decu advokatima i sudiji. Samo recite svom advokatu šta je rekao o napuštanju posla i izdržavanju dece. 

- Tačno. Vrlo brzo će i on naučiti da mora da izdržava svoju decu.

- Protiv zakona je biti oženjen sa dve žene. Možete da ga oterate u zatvor očas posla. Šta god da vam kaže on je u obavezi da plaća alimentaciju za svoju decu, imao posao ili ne, imao drugu ženu i decu ili ne. Zakon je jasan - savetovali su očajnu ženu korisnici mreže.

Žena je priznala kako je samo ova jedna objava bila trag ka otkriću užasne tajne i razlog da se njena porodica raspadne.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)