Ispovesti

SVEKRVA MI NE DA SPAVAM SA MUŽEM: Snaja doživljava agoniju,vrhunac je bio kada im je ušla u sobu usred odnosa!

Mlada žena se na samom početku zajedničkog života sa suprugom, suočila sa neprijatnim okolnostima, kada se njegova majka preselila kod njih.

10.04.2024 20:30

SVEKRVA MI NE DA SPAVAM SA MUŽEM: Snaja doživljava agoniju,vrhunac je bio kada im je ušla u sobu usred odnosa!
Shutterstock

Jedna mlada žena podelila je svoju priču o sukobu sa svekrvom na internetu, izazivajući veliku pažnju javnosti. Svekrva se nedavno preselila kod nje i njenog supruga, nakon tragičnog gubitka muža, ali od tada su se pojavili brojni problemi.

- Moj muž i ja smo se venčali pre godinu dana. Pre venčanja nismo živeli zajedno, jedva da smo se viđali jer smo oboje radili i studirali u isto vreme, pa nam je vreme bilo dosta ograničeno. Venčali smo se i odlučili da zajedno živimo u njegovom stanu. Pošto smo bili tek na početku braka, veoma često smo imali odnose, ponekad više puta dnevno. Nažalost, dva meseca nakon našeg venčanja njegov otac je poginuo u nesreći. Moja svekrva i moj suprug, koji je jedinac, bili su slomljeni jer se sve dogodilo poprilično iznenada. Svekrva je predložila da se preselimo u njenu kuću kako bismo joj pravili društvo, ali budući da je iz druge države, nismo mogli zbog naših poslova i fakulteta, tako da se ona preselila u naš maleni stan - započinje priču ova mlada žena, a o tome je pisao i Miror.

shutterstock.com

Sve je bilo divno dok se svekrva nije uselila

Snaja je istakla da je svekrvin dolazak u njihov dom promenio njihov svakodnevni život, posebno kada je reč o intimnim odnosima. Najveći sukob između njih dve nastao je kada ju je svekrva optužila za nestanak nekoliko vrednih stvari i novca iz njene sobe. 

- Ne samo što je stan mali, pa se osećam neprijatno da imamo odnose zbog svrekrve, ali ona bi nas prekinula u bilo koje doba dana kada to da radimo. Nije važno koliko je sati, čak i ako je bilo tri ujutro, ležerno bi ustala i pokucala na naša vrata pitajući “Šta radimo?” iako smo bili prilično tihi, ili samo da obavesti mog muža da joj je loše, boli je baš tada glava ili slično. To traje otkako se ona doselila, punih sedam meseci. Osim toga, nemam nikakvu privatnost, kritikuje sve što radim, pogotovo moju hranu. Kap koja je prelila čašu bila je činjenica da je počela da priča da joj je nekoliko vrednih stvari i novca slučajno nestalo iz sobe onoga dana kada sam ja ostala sama kod kuće. Stvarno sam se zasitila, prvo mi je branila da spavam sa mužem, a sada tvrdi da sam lopov, neću to da trpim više! Sada sam kod roditelja, muž me stalno zove i šalje mi poruke da se vratim, ali ja više ne znam što da radim - objasnila je ona.

Shuterstock

Na kraju snaju optužila da je lopov

Nakon što je snaja podelila svoju priču, mnogi korisnici su pružili podršku i savete. Neki su čak predložili snaji da postavi ultimatum svom suprugu, dok su drugi savetovali da se ne vrati dok svekrva ne napusti njihov dom. Ova podrška javnosti jasno pokazuje koliko je ova situacija izazvala pažnju i empatiju ljudi.

- Reci mužu da ima dva izbora. Može da bude oženjen tobom ili svojom mamom.

- Očekuje li on stvarno da to toleriraš? Ako je tako, nemoj se vraćati, to je grozno. 

- Samo ako mamu preseli prilično daleko, dakle ne u susednu kuću, na primer, možeš da razmisliš o povratku.

- Ne vraćaj se dok ti svekrva ne izađe iz stana i vrati se u drugu državu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)