Ispovesti

"SUPRUG ME JE OSTAVIO ZBOG DRUGE, SPAKOVAO SE I OTIŠAO": Posle samo tri sata usledio je veleobrt kome se nije nadala!

Nije mu trebalo dugo da uvidi da je grdno pogrešio.

04.04.2024 22:00

"SUPRUG ME JE OSTAVIO ZBOG DRUGE, SPAKOVAO SE I OTIŠAO": Posle samo tri sata usledio je veleobrt kome se nije nadala!
Shutterstock

Prevara je uvek bolna, bez obzira kako se otkrije i posle koliko godina braka. Jedna žena koja je na sredini tridesetih se suočila upravo sa tim.

- Imam 35 godina, moj suprug 39. Godinama smo u braku i najzad sam se ponadala da ćemo ove godine zasnovati i porodicu, ali desilo se suprotno. Suprug mi je priznao da je imao aferu sa ženom koja inače ima lošu reputaciju zbog svoje se*sualne otvorenosti prema muškarcima. Ona je uvek u vezi sa nekim, ali te veze nikada ne traju dugo. Osim toga, uvek se oblači izazovno, bez obzira na priliku. Zašto je baš moj suprug izabrao nju umesto mene? - započinje priču ova žena.

Shutterstock

Ostavio ženu zbog druge

Ona priznaje da je u poslednje vreme imala mnogo obaveza oko porodičnih problema, posebno oko brata koji se oporavljao posle teške biciklističke nesreće. 

- Tačno je da nisam imala dovoljno vremena za supruga, ali nisam se nadala da će odmah da poleti drugoj u zagrljaj. Kao vrhunac muž je odlučio da me napusti upravo u trenutku kada mi je bila potrebna podrška. Samo je spakovao kofere i rekao da se seli, kod nje. Kada se nakon svega tri sata vratio, pomislila sam da je nešto zaboravio. Međutim, on je shvatio da je napravio veliku grešku i došao je kući moleći za oproštaj. Na kraju sam mu oprostila, ali naš odnos nikada više ne može da bude isti. Šta ako mu se svidi neka nova žena, ili se predomisli po pitanju ove - upitala je žena korisnike na internet forumu. 

Shutterstock

Posle svega 3h vratio se da moli za oproštaj

Korisnici su pokušali da daju svoje sugestije kako bi pomogli koliko god mogu. 

- Osoba zbog koje je odlučio da te ostavi govori više o njemu nego o tebi.

- Shvatio je da ono što želi od veze, već ima.

- Moraće da vam dokaže da je čovek od poverenja. Trebalo je da bude podrška tokom vaše porodične krize, ali je umesto toga odlučio da ne može da živi bez pažnje.

- Dozvolite mu da pokuša da vam se iskupi koliko god vremena da mu je potrebno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)