Ispovesti

ISPOVEST MUŠKARCA KOJI NE PREZA NI OD ČEGA: "Uništio sam 8 brakova i ne planiram da se zaustavim!"

Za sve je okrivio sajtove za upoznavanje.

27.03.2024 21:55

ISPOVEST MUŠKARCA KOJI NE PREZA NI OD ČEGA: "Uništio sam 8 brakova i ne planiram da se zaustavim!"
Shutterstock

Jedan muškarac požalio se na internet forumu da je imao se*sualne afere sa više od 20 udatih žena i da je odgovoran za propast mnogih brakova, ali i dalje nema nameru da  se skrasi.

- Sve je počelo susretom sa jednom ženom putem onlajn aplikacije za upoznavanje. Našli smo se u obližnjem hotelu i imali nezaboravnu noć. Šokirao sam se kada mi je priznala da je udata i da ima dete. Iako sam se osećao krivim zbog se*a sa njom, ona mi je objasnila da joj je naša afera pomogla da istraži svoju se*sualnost i da već godinama mašta o tome da bude sa nekim novim - započinje priču ovaj čovek, a o tome je pisao i San.

Shutterstock

Obožava afere sa udatim ženama

Tajna afera sa udatom ženom trajala je godinu dana. Nakon toga, ovaj muškarac je nastavio da ima veze sa udatim ženama.

- Od tada sam imao još mnogo sličnih iskustava, uglavnom sa ženama u braku. Čak je oko osam muževa saznalo za ove veze, a ti brakovi su se uvek završavali razvodom. S druge strane, ja nikada nisam razvio ozbiljniju emotivnu vezu sa bilo kojom od tih žena. Nisam ponosan što rušim brakove, ali priznajem da je u celoj priči najviše reč o uzbuđenju i adrenalinu koje pruža tajna veza - objasnio je on.

shutterstock.com

Priznao da ga uzbuđuju samo zabranjene veze

Pomoć stručnjaka i podrška mogu biti od velike pomoći, a pojedinci su pokušali da mu pomognu savetima.

- Takvo ponašanje moglo bi biti posledica straha od posvećivanja pravoj vezi. 

- Uzbuđenje od mogućnosti da budete uhvaćeni može delovati kao život na ivici, ali to je opasna igra.

- Kao odrasla osoba koja donosi sopstvene izbore i kontroliše sopstveno ponašanje, pokušajte da nađete za odnos ženu koja nije u braku. Vi očigledno imate strah od emocionalnog otvaranja i vezivanja za jednu osobu ili pokušavate da dokažete sebi da ste bolji od drugih muškaraca. Moj predlog je da porazgovarate sa pishologom i detektujete u čemu je, zapravo, problem. Nema ništa lepše od iskrene veze sa osobom koja je slobodna i kojoj ćete se posvetiti isto koliko i ona Vama - savetovali su ga forumaši.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)