Ispovesti

PRE DVE GODINE PRESTALA JE DA UPRAŽNJAVA INTIMNE ODNOSE: "Sad mi svi govore da izgledam bar 10 godina mlađe!"

Za to vreme sam stekla dublju duhovnu svest, jasnoću, zajedno sa mirom i nultom željom za drugom vezom", tvrdi ova žena

20.03.2024 21:25

PRE DVE GODINE PRESTALA JE DA UPRAŽNJAVA INTIMNE ODNOSE: "Sad mi svi govore da izgledam bar 10 godina mlađe!"
Shutterstock

Rejčel Vajtning (39) iz Velike Britanije tvrdi da joj je celibat vratio mladolikost i vitalnost. Ona je nakon završetka poslednje veze 2022. godine donela odluku da više nikada neće imati intimne odnose, niti započeti novu vezu. Iako je prošla kroz mnoge traumatične događaje, uključujući gubitak supruga 2011. godine i sestre 2022. godine, Rejčel tvrdi da je celibat promenio njen pogled na život i donelo joj unutrašnji mir i sreću.

Ova žena ističe da se oseća i izgleda 10 godina mlađe otkako je prestala sa se*sualnim odnosima. Mnogi je sada smatraju mlađom nego što zaista jeste, a ona ističe da je pronašla novu samouverenost i jasnoću od kako je donela ovu odluku. Takođe ističe da joj je celibat doneo ogromnu količinu energije i osećaj oslobođenja.

shutterstock.com

Dugo je tugovala dok nije rešila da ne želi više da ima intimne odnose, niti veze

Za to vreme sam stekla dublju duhovnu svest, dublju jasnoću, zajedno sa mirom i nultom željom za drugom vezom i se*sualnom intimnošću. Došla sam do vrhunca sopstvenog unutrašnjeg isceljenja, buđenja i prosvetljenja. Nisam fokusirana na pronalaženje partnera ili veze i pokušaj da to uspe, fokusirana sam na sebe. To mi je donelo samopoštovanje, samopouzdanje, ali ne i aroganciju. Stekla sam jasnoću i novu perspektivu. imam drugačije poglede na život. Kao bonus, sada čak izgledam mlađe. To bi moglo biti zbog manjeg stresa u životu. Ljudi su u šoku kada im kažem da imam 39 godina, ćerku koja ima 21 godinu i sina od 14 godina. Svi misle da sam bar 10 godina mlađa - objašnjava ona, a o tome je pisao i San.

pexels.com

Sada izgleda bolje nego ikada

Osim fizičkih promena, Rejčel ističe da je njeno celokupno viđenje života doživelo revoluciju. Postala je prava hrišćanka, pronašla unutrašnji mir i sreću i posvetila se sebi i svojim snovima. Ona sada radi kao psihoterapeut za odnose i oporavak od trauma, ističući da joj je odluka o celibatu donela totalnu slobodu i novi, pozitivan pogled na život.

Ova žena smatra da je ovo najbolja odluka koju je ikada donela, te bi je preporučila svakome. Njen primer pokazuje kako odluka o celibatu može imati dubok i pozitivan uticaj na sve aspekte života, uključujući fizičko, emocionalno i duhovno blagostanje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)