Ispovesti

PLAVOKOSA LEPOTICA U CELIBATU GODINU DANA, IMA OGROMAN PROBLEM: Muškarci me ne vole, niko neće da me oženi (FOTO)

Zanosna plavuša bujnih oblina odlučila je da se odrekne intimnih odnosa sve dok ne pronađe pravog muškarca koji će je poštovati.

22.03.2023 20:01

PLAVOKOSA LEPOTICA U CELIBATU GODINU DANA, IMA OGROMAN PROBLEM: Muškarci me ne vole, niko neće da me oženi (FOTO)
Printscreen Instagram/whatisthedeelz

Adelia je plavokosa lepotica i zvezda OnlyFans koja ima na stotine hiljada pratilaca na društvenim mrežama. Ta zanosna plavuša bujnih oblina san je mnogih muškaraca, ali kako se požalila niko ne želi da ima ozbiljnu vezu s njom.

Ona ističe da muškarci od nje uvek žele samo jednu stvar - malo zabave i se*s, a niko neće da je oženi. Zbog toga je već godinu dana u celibatu i apstinira od intimnih odnosa sa muškarcima.

Kako je ispričala u jednom podKastu Adelia, uprkos popularnosti na društvenim mrežama ta lepotica ima problem da pronađe muža.

- Muškarci me ne vole, svi bi od mene samo jednu stvar, a niko ne želi da izlazi sa mnom ili da me oženi. A ja bih tako želela da budem nečija supruga. Razumem, ja sam drugačija žena i jasno mi je zašto muškarci ne žele sa mnom da imaju ozbiljnu vezu. Zato sam rekla dosta. Već godinu dana sam u celibatu i neću pristati na intimne odnose dok ne pronađem onog pravog koji će umeti da me ceni i zbog drugih kvaliteta, a ne samo zbog lepote - objasnila je ona. 

Ipak, Adelia priznaje da je pre dva meseca bila intimna, ali sa ženom. Međutim, to ne doživljava kao kršenje apstinencije i obećanja koje je dala sebi da neće imati se*s dok ne nađe pravog muškarca.

- Bilo je lepo, ali u pitanju je bilo čisto fizičko zadovoljstvo. S obzirom na to da sam bila intimna sa ženom smatram da nisam prekršila celibat - dodala je plavokosa lepotica.

Pogledajte još fotografija ove zanosne plavuše s bujnim oblinama.   

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Muskarci mrze sebe

23.03.2023 23:16

Ako nece vezu s tobom, onda krenes od jednog do drugog dok se svi ne izredjaju na tebi, ds ne bi placali bez veze. Nego si ri glupa pa ne razumes kako to treba da funkcionise.