Brak i veze

OTKRILA KAKO SE MUŠKARCI ODLUČUJU ZA BRAK: I to nema nikakve veze sa zaljubljenošću!

Tiktokerka po imenu Tejlor Herd tvrdi da zna pravi razlog zbog kog muškarci odluče da je kraj s momačkim životom i da to često nema nikakve veze sa osobom s kojom stupaju u brak.

10.01.2023 21:01

OTKRILA KAKO SE MUŠKARCI ODLUČUJU ZA BRAK: I to nema nikakve veze sa zaljubljenošću!
Printscreen/Tiktok/taytalkspod

Većina dama verovatno je mišljenja da su one te koje su uspele da smire muškarca i ubede ga da se skrasi u bračnoj zajednici, međutim, čini se da je situacija malo drugačija. Ako je verovati objašnjenju jedne Tiktokerke, presudnu ulogu u tome kada će pripadnici jačeg pola napokon "pokleknuti" i pozdraviti se sa svojim momačkim životom, igraju oni sami. Ne radi se o tome da li ste lepše, pametnije od neke druge ili ste ga jednostavno "omađijale", stvar je u tome da je on sam shvatio da je vreme za promenu načina života, tvrdi Tiktokerka Tejlor Herd. 

Ona kaže da nije nužno da je po sredi ljubav njegovog života ili pronalaženje srodne duše, već često osoba za koju su se vezali može da bude "devojka koja se u određeno vreme zatekla na određenom mestu". Tu teoriju je, kako ona kaže, čula i od jednog fotografa sa venčanja koji je navikao da bude blizak sa mladoženjama, pa su mu navodno mnogi otkrili da su sudbonosno "da" izgovorili kada su finansijski i emocionalno bili spremni, kao i kada su poželeli da zasnuju porodicu.

Tejlor tvrdi da je to znači da su muškarci u stanju da uđu u brak sa devojkom sa kojom su se "eto slučajno viđali u to vreme" jer su "bili spremni". 

Iako je bilo onih koji su se složili sa teorijom mlade samouke psihološkinje, mnogi muškarci su kategorično odbili takvo mišljenje.

- Ne. Trudio sam se da se oženim ženom koju želim -

- Nikada se neću oženiti ženom za koju nisam siguran da je ta. Čak ni neću izlaziti sa nekom ako je moje srce kod druge - komentarisali su pripadnici jačeg pola. 

Ipak, mnogo je žena koje su se složile sa tom tvrdnjom, rekavši kako su na mnoge bivše čekale da se odluče šta žele u životu, da bi se oni kasnije oženili prvom sa kojom su počeli da se zabavljaju.

- Moj bivši se bukvalno oženio devojkom sa kojom je izašao na nekoliko sastanaka nakon našeg raskida. Pitala sam ga zašto, a on je rekao da će uskoro napuniti 30 godina - napisala je jedna dama.

S druge strane, jedan muškarac joj je odgovorio da je to pogrešno mišljenje i da je on svoju srodnu dušu oženio kada je imao 28 godina i da bi to učinio i ranije da ju je upoznao pre. Naglasio je da ne isključuje mogućnost da ima takvih slučajeva, ali da to ne može biti univerzalno pravilo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)