Brak i veze

EVO ŠTA NJEGOV POKLON GOVORI O OSEĆANJIMA PREMA VAMA: Ne budite više u zabludi, saznajte da li vas voli ili ne (FOTO)

Tačno je da većina muškaraca kupuje poklone u poslednjem trenutku, izuzeci uvek postoje, a evo i kakva su njegova osećanaj prema vama.

02.01.2023 15:20

EVO ŠTA NJEGOV POKLON GOVORI O OSEĆANJIMA PREMA VAMA: Ne budite više u zabludi, saznajte da li vas voli ili ne (FOTO)
shutterstock.com

Većina dama veoma oprezno bira poklone, naročito kada su za njihove voljene. One slede svoj instinkt koji ih uglavnom nikad nije izneverio. Žene poklone biraju ranije, a neretko daleko pre određenog datuma znaju šta će pokloniti svom dragom. Kod muškaraca je,ipak, situacija uglavnom totalno obrnuta. Oni retko "ubodu" pravi poklon koji će razgaliti srca njihovih dama. Dešava se i da kupuju ili zbog osećaja griže savesti, požude, osećaja odgovornosti pošto očekuju da će i oni dobiti poklon, a većina njihovih poklona je šablonska. Dešava se i da zaborave bitne datume ili rođendane, pa kupuju u minut do 12 prvo što im dođe pod ruku, a ni Nova godina nije izuzetak. 

- Za muškarce je kupovina poklona potpuno drugačija, o tome uglavnom ne razmišljaju do poslednjeg trenutka, a u većini slučajeva njihov poklon je potpuna katastrofa, jer ga kupuju u panici - objašnjava seksolog Trejsi Koks za Dejli mejl.

Svaki poklon ima svoje skriveno značenje, a Trejsi je objasnila značenje najčešćih poklona koje muškarci kupuju za svoje partnerke uoči Nove godine

 

 

1. POKLON ZA DVOJE

Ovo je nešto u čemu mogu i oni da uživaju. Pojedini muškarci su krajnje sebični i ne žele da ulažu u vezu pre nego što budu sigurni da će ona kulminirati brakom. Oni žele da dobiju "komad kolača" tako da u ovu vrstu poklona spadaju mnoga putovanja, koncerti ili večere.

 

 

2. PRAKTIČAN POKLON

Ovaj muškarac nema previše vremena koje će bespotrebno trošiti na osmišljavanje i realizovanje ideja za poklon za lepšu polovinu. On ovim poklonom želi da vam kaže da vas je recimo već oženio,  napravio svadbu, decu i šta više tražite od njega. Po pravilu, kupiće vam poklon koji se uklapa u nešto što vam je trebalo od kuhinjskih aparata ili što ste rekle da želite, pod uslovom da vas je slušao.

  • bilo šta od aparata za kuću ( blender, kuvalo za kafu, štapni mikser..)
  • novčanik, torba koju ste najavili mesecima unapred
  • vaučer da same kupite šta vam treba

 

 

3. SEKSI POKLON

Ovaj muškarac želi što više intime sa vama u četiri zida. Bilo da je zadovoljan vašim seksualnim životom ili želi da ga dodatno začini, ovakvi pokloni imaju veoma jasnu simboliku: "Sviđa mi se naš seksualni život, želim da ga malo začinim!"

 

 

4. PREDVIDIV POKLON

Osoba sa kojom ste već zna vašu dnevnu rutinu i navike, ali prosto nije dovoljno kreativna da može to da ispolji na najbolji način. Ono što je na vrhuncu njegovih moći, on će sprovesti u delo. Ne možete da zamerite nekome prosto samo zato što nije kreativan, mnogi muškarci nisu.

  • buket cveća, torta, bombonjera
  • parfem omiljenog brenda
  • komad nakita koji je sasvim korektan, ni jeftin, niti preskup

 

 

5. LIČNI POKLON

Ovakvi pokloni su mnogim damama najomiljeniji iz prostog razloga što su lični. Vaš partner time hoće da vam stavi do znanja da ste mu veoma bitni i dragoceni. On je izdvojio vreme za odabir i realizaciju vaših želja u delo. On time želi da vam stavi do znanja da vas uvek sluša, razume i prati. On je to planirao mesecima ranije, možda je naručio i putem interneta ili strpljivo čekao da baš to stigne u prodavnicu.

  • Ogrlica sa vašim imenom, nakit koji ste priželjkivali, a na kome je ugravirana posveta
  • Pano izrađen od vaših zajedničkih fortografija, album, ili knjiga vaših fotografija, video od vaših snimaka
  • Nešto što ste voleli, ali to sebi niste mogli da priuštite

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)