Brak i veze

POSLAO VAM JE PORUKU DA MISLI NA VAS? Evo šta muškarci u stvari tada imaju u glavi!

Muškarci su nekad veoma jednostavni, dok u drugim situacijama nije sve tako crno i belo.

28.12.2022 21:00

POSLAO VAM JE PORUKU DA MISLI NA VAS? Evo šta muškarci u stvari tada imaju u glavi!
shutterstock.com

Mnoge dame se pitaju da li je muškarac iskren kada im kaže ili pošalje poruku da baš u tom trenutku misli na njih. Pojedini su krajnje iskreni kada to saopšte partnerki, neki imaju skrivene namere i skloni su manipiulaciji, dok pojedini jednostavno samo žele da pokrenu razgovor i to im je tipična fraza. Žene su sklone analiziranju ponašanja i odgovora svog muškarca, tako da nije zanemarljiv broj onih koje zaista žele da znaju da li on u tom trenutku zaista misli na njih ili ne.

Srećna Republika vam otkriva neke od mogućih razloga zbog čega muškarac kaže ženi da misli na nju.

1. On zaista misli na vas

shutterstock.com

Razmenom poruka muškarci i žene često mogu da nešto pogrešno da protumače   

Ponekad su muškarci krajnje jednostavni, pa tako kada nešto kažu, to zaista i misle. Zato, ukoliko vam recimo šalje poruke da misli na vas, on to zaista i misli. Ovde nema dubioznih razmišljanja, a poruka je krajnje jasna: on misli na vas i želeo bi da otpočne neku vrstu veze sa vama. To je idealan trenutak da mu saopštite da li i koliko često i vi mislite na njega, pa iskoristite trenutak. S druge strane, ukoliko vi prema njemu nemate ista osećanja, takođe je dobar trenutak da ga ne vučete za nos i da mu to saopštite. 

2. Želi samo seks

shutterstock.com

Muškarci preko poruka i te kako mogu jasno da stave do znanja šta žele od žene

Pojedini muškarci su skloni laskanju i slanju poruka kojima se veličaju vaši atributi i to uz jasan cilj - da vas odvedu u krevet. Naravno da i on misli na vas u tom trenutku, ali mu je jedini cilj seks. Nakon što ostvari zacrtani cilj, možda vam se više nikada neće ni javiti. Takvi muškarci koriste fraze da specijalno misle na vas kako bi se vi osetile važnom. Ta razmišljanja nisu ista kao razmišljanja muškarca iz 1. grupe. Muškarac iz prve grupe zaista misli na vas i emotivno i vuzuelno, dok vas miuškarac iz druge isključivo doživljava kao ukras i igračku. Ukoliko to nije ono što i vi želite, savet je da ignorišete poruku. Iznenadiće vas kako će se kontakt prorediti nakon vašeg ignorisanja.

3. Želi vas nazad

shutterstock.com

Mnogi shvate da žele ženu nazad nakon što ona ode 

Ukoliko je u pitanju bivši koji se duže vremena nije javljao, veoma je jasno značenje te poruke. On je u međuvremenu shvatio da mu po nekom pitanju odgovarate i želi vas nazad. Umesto da vas kao zrela, odrasla osoba pozove i kaže gde je pogrešio, ili vam bar to napiše, on jednostavno šalje poruku kratke forme: "Mislim na tebe". U tom slučaju samo je na vama da li ćete mu oprostiti i shvatiti u te dve reči sve što nije skupio hrabrosti da vam kaže. Ili ćete jednostavno nastaviti dalje, budući da ni podgrejan ručak nije kao taze skuvan, a kamoli ljubav.

4. Želi da započne razgovor

shutterstock.com

Želi dalju konverzaciju i to otvoreno pokazuje 

Ovo je tipično kod veza koje su tek na početku. Osoba ne zna šta tačno da vam pošalje i kako da započne razgovor sa vama, pa je smislila da je najbolji način da vas malo smekša. I ta poruka je upućena s jasnim ciljem - da vam izmami osmeh na lice i malo vas opusti, kao i da inicira dalji razgovor ili prepisku. Jasno je da takva poruka ima za cilj da izazove neku povratnu reakciju. Veoma je tipična za upoznavanja i na nju će se nadovezati poruke sličnog tipa. Osoba vas ne poznaje dovoljno da bi vas ispitala za pojedinosti iz vašeg života, pa vam šalje poruku da vas se jednostavno setila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)