Brak i veze

NIKAD NIJE SPAVALA SA SUPRUGOM A IMAJU ČETIRI ĆERKE: Mirjam otkrila tajnu iz spavaće sobe koja je mnoge zgranula! (FOTO)

Par se pridržava pravila svoje vere a to što ne spavaju svaku noć u istom krevetu dodatno je uzbuđenje u njihovom intimnom životu.

03.01.2023 20:30

NIKAD NIJE SPAVALA SA SUPRUGOM A IMAJU ČETIRI ĆERKE: Mirjam otkrila tajnu iz spavaće sobe koja je mnoge zgranula! (FOTO)
instagram.com/miriam.ezagu

Mirijam Azagvi (36) već 10 godina je u braku sa suprugom Aronom i imaju četiri ćerke starosti od devet meseci do devet godina. Međutim, kao supružnici oni nikada za deceniju braka nisu proveli celu noć zajedno niti su ikad spavali u istom krevetu.

Printscreen Tik Tok/@miriamezagui

Mirjam progovorila o tajni svog braka

 

Mirijam i njen muž su ortodoksni Jevreji i strogo se pridržavaju pravila svoje vere. Naime, u danima kad žena ima menstruaciju muž ne bi trebalo da spava u istom krevetu s njom. Mirijam i Aron su ovo pravilo malo modifikovali i praktično ne spavaju u istom krevetu od prvog dana njihovog braka.

SPAVANJE U ODVOJENIM KREVETIMA OJAČALO  LJUBAV

Mirijam je pojasnila da njihova vera ne zabranjuje mužu i ženi da spavaju u istom krevetu, prosto je to dogovor između nje i supruga. Ona veruje da je to još više produbilo njihovu ljubav.

- Porodice kao što je naša koje praktikuju veru, nedelju kad žena ima menstruaciju nazivaju Nidah. Tada muž ne sme da spava u istom krevetu sa ženom. Ja i Aron smo se na početku našeg braka dogovorili da to praktikujemo sve vreme. On ima svoju sobu za spavanje, a ja svoju. To je ojačalo našu ljubav jer kad ne možete da seksom „izgladite“ svađu onda ste primorani da više razgovarate što produbljuje odnos između muškarca i žene – rekla je ona.

Mirijam veruje da je ovaj njihov stav dodatno začinio i njihov intimni odnos.

- Kada niste stalno pored muža seks je mnogo uzbudljiviji a dodiri mnogo intenzivniji. Moram da naglasim da nama vera ne zabranjuje da imamo intimne odnose samo kad želimo decu već je dozvoljen seks i radi ličnog zadovoljstva – naglasila je ona.

@miriamezagui Replying to @jmorel1217 That is a personal choice not a religious law. But there are Orthodox Jews that choose not to have smartphones. #smartphone #orthodoxjewishlife #jewishtiktok #ultraorthodox #hasidic ♬ original sound - Miriam Ezagui

Bolji odmor i san

To što spavaju u različitim sobama pomaže im da se bolje odmore i imaju više snage za svakodnevne obaveze na poslu i oko dece.

- Ja sam babica i često radim noću u porodilištu. Moj suprug je bio vatrogasac a sad je bolničar i takođe radi po smenama. Kad dođete umorni posle noćne smene jako je važno da se dobro naspavate i odmorite – rekla je Mirijam.

Ona je naglasila da je ovo tajna njenog uspešnog braka i da su i ona i njen suprug srećni zbog načina na koji funkcionišu.

- Kad niste svaku noć u krevetu zajedno drugačije doživljavate ljubav pa i sam intimni čin. Sve je nekako uzbudljivije i lepše. Čak s nestrpljenjem očekujete intimni susret u spavaćoj sobi što podiže uzbuđenje među nama – rekla je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)