Brak i veze

BILI SU SIMBOL PRAVE I ISKRENE LJUBAVI! Posle 79 godina braka umrli su u razmaku od nekoliko sati, nisu mogli jedno bez drugog

Bračni par Malikot svima je vraćao veru u brak i istrajnost, međutim, svet je rastužila vest da su njih dvoje preminuli i to u kratkom vremenskom razmaku.

21.12.2022 20:01

BILI SU SIMBOL PRAVE I ISKRENE LJUBAVI! Posle 79 godina braka umrli su u razmaku od nekoliko sati, nisu mogli jedno bez drugog
Printscreen/Youtube/WLWT

Mnogi su čuli za divnu ljubavnu priču bračnog para Malikot iz Ohaja koji su delili skoro punih 8 decenija i dobro i zlo. Prava bračna bajka koju su živeli supružnici i koja bi mogla da posluži mnogima da shvate važnost bračne institucije, nažalost je prekinula njihova smrt supržnika. Imali su imali po 100 godina a napustili svet u kratkom vremenskom razmaku.

Džun Malikot se prethodno ozbiljno razbolela, što je ispričao njen sedamdesetšestogodišnji sin Sem, rekavši da se to desilo nakon Dana zahvalnosti i da je bila smeštena u hospiciju. Nakon toga, vrlo brzo se i Hubert razboleo jer ga je cela ta situacija slomila. Zajedno su delili sobu pet dana gde su bili bez svesti.

Hubert je preminuo, kako je rekao njegov sin, zbog slomljenog srca a samo 20 sati nakon njega i njegova supruga Džun.

- Zajedno su otišli. Tužan sam li možda ne treba da budem, jer ko bi mogao da očekuje takav život - rekao je Sem. 

Dvoje supružnika su se upoznali daleke 1941. godine na misi u jednoj crkvi, a samo godinu dana kasnije zavetovali su se na večnu ljubav. Iza sebe su ostavili veliku porodicu od troje dece, sedmoro unučadi i 11 praunučad.

Bračni par Malikot je ove godine u junu dao intervju medijima otkrivši da se nikada nisu posvađali ozbiljno. O svojoj supruzi u razgovoru sa novinarima je Hubert tada govorio sa velikim oduševljenjem i poštovanjem ističući kako je ona divna majka, žena i domaćica. 

On je tada otkrio da su znali da pronađu način i prevaziđu konflikte te da je najbolji način za to bio povući se i vratiti se razgovarajući od drugim temama.

Ovaj par iz Ohaja ulio je mnogima nadu u to da iskrena i prava ljubav postoji, a oni su kroz zajedništvo i međusobno podržavanje pokazali da se duboka starost može doživeti sa voljenom osobom, stvarajući lepe uspomene.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)