Brak i veze

STALI SU PRED OLTAR DA IZGOVORE SUDBONOSNO DA, a onda je mladoženja izvadio telefon s misterioznom porukom! Umesto da im to bude najlepši dan, pretvorio se u noćnu moru? (VIDEO)

Snimak s jednog venčanja izazvao je salve reakcija na TikToku, a mnoge žene su mladoj imale da poruče samo jedno: "Ostavi ga".

27.12.2022 11:01

STALI SU PRED OLTAR DA IZGOVORE SUDBONOSNO DA, a onda je mladoženja izvadio telefon s misterioznom porukom! Umesto da im to bude najlepši dan, pretvorio se u noćnu moru? (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/ladbible

Snimak jednog venčanja koji je dospeo na TikTok izazvao je pravu pomamu na internetu i mnoge naterao da se dobro zamisle da li su možda i njihovi partneri spremni na tako jedan potez koji bi od jednog od najlepših događaja u životu mogao da u trenu napravi pravu noćnu moru. 

Naime, video zapis nastao je tokom jednog venčanja i prikazuje mladence u crkvi koji su stali pred oltar i iščekuju da jedno drugom izgovore sudbonosno "da". Čini se, međutim, da je jedno od njih to iščekivalo s nestrpljenjem, a drugo sa ogromnim strahom. I dok mlada stoji pored mladoženje, najverovatnije kreirajući u glavi scenario njihovog zajedničkog života, muškarac je stajao, pa moglo bi se reći, uplašeno. U jednom trenutku se vidi kako on zapravo u ruci drži mobilni, ali iza leđa. Kako se uočava, on nije očekivao nikakav poziv, već mu je ta spravica poslužila da uputi poslednji poziv prisutnima da mu, verovali ili ne, priteknu u pomoć.

Na ekranu mobilnog telefona išla je poruka "pomozite mi" (engl. help) koju je on krišom okrenuo ka gostima kako mlada ne bi opazila šta on čini. Snimak je šokirao, ali i nasmejao korisnike TikToka koji su pokušavali da odgonetnu šta se iza toga krije. 

- Kada bih uradio ovo, ne bih dugo imao suprugu -

- Sve je to zabavno i bezazleno dok ne shvatiš da mu je zaista potrebna pomoć -

- Razvod vrlo brzo -

- Nije zabavno. Okrenula bih se i ostavila ga -

- Tako razočaravajuće za oboje - komentarisali su oni koji su imali priliku da vide scenu s venčanja.

Dok su ostali u tome videli crveni alarm i priliku da mlada razmisli da li je on zaista čovek njenog života, mnoge je scena zabavila, pa su istakli da je po sredi sigurno obična bezazlena šala.

- Ovo je zabavno! Mlada svakako poznaje dobro humor svog mladoženje, zbog toga se i udaje za njega - prokomentarisala je jedna žena.

Mnoge su ipak istakle kako su sigurne da je muškarac od "mladinog najlepšeg dana napravio noćnu moru", dodavši da bi one, da su se našle u sličnoj situaciji, sigurno bile besne. Priznale su i da bi do te mere bile razočarane da bi se verovatno razišle od partnera. Muškarcima je, s druge strane, bilo daleko zabavnije ono što su videli na TikTok snimku, pa su šaljivo dodali "kako u tome ima istine".

- Zamisli potrošiš sav taj novac na venčanje samo da bi se udao za osobu koja ima neverovatan smisao za humor - zaključila je jedna korisnica mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)