Zanimljivosti POSLEDNJE REČI POZNATE TIKTOKERKE OBIŠLE SVET - objavila je snimak iz bolnice, pa preminula! Njena porodica ne može da se oporavi - otkrila šta joj se dogodilo! (VIDEO) 17:35
Vesti DEVOJKA-VOJNIK (19) NAĐENA MRTVA U KASARNI - istražitelji su ubrzo u njenom telefonu otkrili nešto jezivo! Jedna te ista osoba poslala joj je 3.600 poruka - i to ne bilo koja! 13:34
Vesti PREMINUO IM JE SIN, A ONDA SU SAZNALI NEŠTO JOŠ POTRESNIJE: Dobili su znak da je njihov dečak JOŠ sa njima! (FOTO) 19:45
Vesti FARMER JE NAPRAVIO OGROMNO SRCE U POLJU: Kada su shvatili od čega je ono sačinjeno i sa kojim ciljem, svi su se gušili u suzama! (VIDEO) 12:50
Brak i veze ANONIMNA PORUKA MI JE UNIŠTILA ŽIVOT, ZBOG OVE TRI REČI SAM U AGONIJI: Kad sam pogledao ko je pošiljalac, nije mi bilo dobro! 22:20
Odrasli TATA, POMOZI MI, NE MOGU DA NAĐEM SVOJE REČI, STRAŠNA PORUKA TINEJDŽERA UNIŠTILA NJEGOVE RODITELJE: A onda je usledila jeziva dijagnoza 15:00
Vesti MISTERIOZNI NESTANAK BLIZNAKINJA S BALKANA PODIGAO SVET NA NOGE: Nakon što je porodica objavila da ih nema, pojavila se bizarna poruka - progovorio i brat devojaka! 23:05
Zanimljivosti EMOTIVNO OBRAĆANJE KEJT MIDLTON ZATRESLO BRITANIJU: Ove reči gađaju pravo u metu - a sada je princeza na udaru! 11:22
Zanimljivosti SVET BRUJI O MISTERIOZNOJ REČENICI BARONA TRAMPA: Uputio ju je Bajdenu, šta ovo znači?! (VIDEO) 11:52
Vesti POSLALA JE STIH IZ BIBLIIJE NA POGREŠAN BROJ: Kada joj je stigao odgovor od nepoznatog čoveka sledila se, a 14 godina kasnije dogodilo se nešto LUDO! (FOTO) 06:55
Ispovesti DADILJA JE POSLALA EKSPLICITNU PORUKU MOM MUŽU! A onda ju je on jednog dana zatekao u našoj spavaćoj sobi - radila je nešto JEZIVO! 22:15
Ispovesti MOJ MUŽ TVRDI DA MU JE ONA SAMO PRIJATELJICA, ALI KUPIO JOJ JE DONJI VEŠ, a ona mu je zauzvrat pružila uživanje koje muškarci ne zaboravljaju! Da li me laže? 22:55