Roditeljstvo PROBUDILA SE USRED NOĆI I VIŠE NIJE HTELA DA SPAVA: Očajni roditelji su je obukli, izveli napolje i s porukom u ruci je poslali kod NJEGA! (VIDEO) 08:30
Zanimljivosti MEGAN MARKL POSLE 30 GODINA URADILA ISTO ŠTO I PRINCEZA DAJANA: Evo šta je oskudnom haljinom poručila neprijateljima! 12:45
Vesti INFLUENSERKA UŽIVO PRENOSI SVOJE POSLEDNJE TRENUTKE! Jezivim obraćanjem prestravila pratioce: Nisam pobegla, ON DOLAZI! 21:45
Vesti UMRO JOJ JE OTAC, a onda je u njegovim stvarima pronašla tajnu poruku! Nije mogla da veruje svojim očima: Napisao je jednu rečenicu i srušio mi SVET 19:41
Roditeljstvo NINA RADULOVIĆ TOTALNO SLOMLJENA: Osmeh sa lica zamenila tuga - ostala je bez najvećeg oslonca kog je imala u muškarcu! 19:50
Horoskop OVO JE ŠAMAR REALNOSTI KOJI JE POTREBAN SVAKOM ZNAKU: Prestanite da kukate i uradite OVO da biste bili srećni 07:01
Zanimljivosti MARIJANA MATEUS SE UVUKLA U UZANI TOP, GRUDI KIPE - HOĆE NAPOLJE: U šestoj deceniji ima više samopouzdanja od devojka! 19:50
Horoskop UNIVERZUM IMA MOĆNU PORUKU ZA TRI ZNAKA: Na putu ka pravoj sreći morate uraditi jednu stvar! 07:01
Vesti DOBILA SAM BAKŠIŠ 1.000 EVRA U RESTORANU: Kada sam pročitala gnusnu poruku na računu došlo mi je da POVRAĆAM 12:30
Zanimljivosti "TEŠKO MI JE DA SE OPROSTIM..." Miloš Biković ostavio oproštajnu poruku, ne zna šta dalje (FOTO) 19:37
Zanimljivosti KEJT I VILIJAM HITNO PREKINULI ODMOR DA SAOPŠTE OVO! Svet mora da čuje njihovu poruku, nakon 12 godina istorija se ponavlja 11:46