Brak i veze

PREŠLA JE 4.000 KILOMETARA DA UPOZNA LJUBAV SVOG ŽIVOTA, a dočekao ju je užas: Sve je bilo isplanirano od samog početka! (VIDEO)

Džes Ostin je Asutralijanka koja se zaljubila u muškarca kog nikada nije videla uživo, ali je rešila da mnogo rizikuje, što se ispostavilo kao pogrešan potez.

25.12.2022 14:01

PREŠLA JE 4.000 KILOMETARA DA UPOZNA LJUBAV SVOG ŽIVOTA, a dočekao ju je užas: Sve je bilo isplanirano od samog početka! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/jesszautsen

Šta bi trebalo da vam se dogodi da se odvažite i krenete na put dug više od 4.000 kilometara samo da biste upoznali osobu sa kojom ste dotad komunicirali isključivo onlajn? Verovatno većina ne bi za to imala hrabrosti, međutim, jedna devojka iz Australije je bila uverena, posle višemesečnog dopisivanja sa mladićem s Balija, da bi baš on mogao da bude ljubav njenog života. Nakon što ju je pozvo da dođe na odmor kod njega, šminkerka Džes Ostin je odlučila da krene na putovanje ne bi li se našla oči u oči s muškarcem kog je "upoznala" preko aplikacije Hinge.

Zbog nesvakidašnje priče, ta poznata Tiktokerka je završila i u medijima u svojoj zemlji, a za jedne novine je otkrila kako je "vezu" s muškarcem održavala putem društvenih mreža i poruka. Par se upoznao preko aplikacije za upoznavanje nakon što su raskinuli svoje bivše veze. U jednoj od svojih poruka, muškarac je 29- godišnjakinju pitao da li bi došla na Bali da se upoznaju, što je njoj, kako je otkrila putem TikToka, zvučalo veoma primamljivo.

Oboje su, inače veoma uzbuđeni zbog konačnog susreta i upoznavanja uživo, počeli da planiraju datume za njeno putovanje. U jednom momentu je konačno došao i taj dan, pa je Džes u svom putovanju provela šest sati. Ono što joj je već tada bilo neobično, ali čega je zapravo postala svesna tek kasnije, jeste da se tokom celog dana tokom kog je išla ka Baliju nije čula sa nepoznatim izabranikom svog srca. Ipak, misli o tome da će zajedno provesti nedelju dana su je ispunjavale.

Usledilo je ono čemu se nije nadala - odjednom su počele da joj stižu poruke u kojima je on uporno pokušavao da odloži datum upoznavanja, navodeći kako će biti zauzet s prijateljem. Na kraju je samo prestao da joj odgovara i otpratio ju je sa svih društvenih mreža. Međutim, to nije bila nasjtrašnija stvar. Nakon što je shvatila da od veze kojoj se nadala nema ništa i nakon što je rešila da se vrati kući, Džes je shvatila da se njen onlajn partner nalazi na istom letu kao i ona. 

- Da sam imala petlje, sigurna sam da bih ga pitala: "Stvarno, kako te nije sramota?". Ali nisam, pa ću živeti sa tim žaljenjem. Izašao je iz aviona brzo čim smo sleteli, ne osvrćući se, kao da nisam bila iza njega - otkrila je očajna Džes u svojoj objavi, navodeći kako je sigurna da ju je on video, ali da od šoka nije imala snage da reaguje. 

Nije, međutim, objasnila kako misli da je on završio na istom letu ka Australiji kao i ona, niti da li veruje da ju je on sve vreme lagao odakle je. Mnogi su se brže bolje osvrnuli na njen video, naročito žene, ističući kako su besne zbog takvog bezobrazluka. 

- Crvena zastava u startu, devojko -

- Kunem se, čoveče, imam toliko pitanja... Definitivno mnogo alarma, ali ipak... -

- O Bože, toliko sam razjarena -

- Razočarana, ali ne i iznenađena - pisali su u komentarima njeni pratioci.

Većina njih je istakla kako razumeju da je razočara, naglasivši da je ona zaista divna i lepa devojka i da je on na gubitku. Inače, Džes je otkrila da ju je mladić na kraju ipak kontaktirao i da joj se izvinio zbog svog poteza i to nakon što je ona pobesnela i što je njen snimak na TikToku pregledan na hiljade puta. Kako je navela, ona veruje da je mladić sve tajno isplanirao i ukrcao se na isti avion kao i ona da bi je video uživo, a da mu se zapravo nije dopala.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)