Brak i veze

GLEDALA JE SNIMKE SA SVOG VENČANJA I VIDELA MUŽA INTIMNOG SA DRUGOM: Mlada ništa nije ni naslutila tokom ceremonije (VIDEO)

Dok je devojka bila u euforiji zbog udaje, mladoženja je bio sa njenom deverušom.

21.12.2022 17:00

GLEDALA JE SNIMKE SA SVOG VENČANJA I VIDELA MUŽA INTIMNOG SA DRUGOM: Mlada ništa nije ni naslutila tokom ceremonije (VIDEO)
tiktok/tracy

Fotografije sa venčanja su venča uspomena mladenaca na njihov poseban dan. Svaka mlada voli da nakon svadbe  pogleda kako je sve proteklo te da to podeli sa onima koji nisu bili prisutni. Ipak, jedna tek udata devojka susrela se sa neprijatnim saznanjem tokom gledanja materijala sa svog venčanja. Ona je pokazala na Tiktoku na šta je naišla prelistavajući album sa svog venčanja zbog čega je ostala u šoku.

Pixabay.com

Prevara na venčanju

 

Iako na prvi pogled fotografije deluju bezazleno, lepo i romantično, one koje su ovekovečile trenutak mladenaca sa deverušama i kumovima sve je ostavio u šoku, a najviše mladu. Njoj je za oko zapao detalj na koji za vreme slikanja nije obratila pažnju a tiče se deveruše. Naime, na fotografijama je nasmejan bračni par koji se u jednom trenutku ljubi dok pored mladoženje stoji deveruša koja ga uporno drži za ruku više puta i to na razne načine. 

- Izgleda čudno ali ako vi to prihvatate, u redu.-

- Otvoren brak-

- Gde ima dima ima i vatre. Spojili su se -

 

@websdictionary7_5111955

What can you really say? Divorce or Open Marriage? They were the bold and the beautiful. ♬ original sound - Tracy

 

- Nešto se tu definitivno dešava- 

- To nije normalno- komentarisali su besni korisnici mreže.

I dok u besni korisnici, pogotovo žene, polemisali o deveruši te dvoličnosti nje i mladoženje, kako verovatno postoji neka veza među njima, cela priča dobila je drugi epilog koji je malo ko očekivao a u koji mnogi nisu poverovali.

Naime, kako su u narednom video- snimku mladenci objasnili, sve je bilo stvar zabave i malo smeha. U pitanju je bio incident koji je bio prouzrokovan lošim balansom i gubljenjem ravnoteže deveruše. Dok je fotograf tražio od mladenaca neku "ludu pozu" deveruša je pokušala da "začini" stvar te se namesti da bi to na kraju ispalo onako kako se vidi na fotki. 

Iako je po sredi bilo nevino objašnjenje mnogi mladoženji nisu poverovali.

 

 

- Žao mi je što sam razočarao sve koji su hteli da ispadnem varalica a deveruša ljubavnica - rekao je mladoženja u jednom videu.

Iako je on pokušavao da objasni, neki korsnici su komentarisali kako bi prilikom gubitka ravnoteže "spas" zatražili za ruku a ne za dlan, te da se vidi na nekoliko poza da se drže za ruke i da to nema nikakve veze sa balansom. 

Međutim, ako se bolje pogleda u pitanju je nekoliko fotografija koje su nastale škljocanjem fotografa više puta dok je mlada gubila balans ili usporeni snimak koji je to detaljno zabeležio.

- Razveo bih se - zaključio je jedan od ljutih tiktokera.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)