Ispovesti MLADI SRBIN NA INTERNETU UPOZNAO SAVRŠENU ŽENU! Starija je 20 godina i razvedena, ALI JEDNO GA JE ZAPREPASTILO, izgubio je glavu! 10:15
Ispovesti IZMEĐU MENE I MUŽA GODINAMA NEMA NI "S" OD STRASTI: Sa mlađim kolegom razmenjujem intimne fotografije, ali želim više! 21:20
Brak i veze POZNATA NOVINARKA U JEKU SKANDALA - UHVATILA VERENIKA SA DRUGOM! Glavni potez povukla na rođendanu sina (FOTO) 17:15
Ispovesti VIDELA SAM SE SA MOMKOM: Kada mi je rekao prezime svuda sam ga blokirala - ne mogu porodici na oči! 18:30
Brak i veze UPOZNALI STE IDEALNOG PARTNERA, A ON JE SAMO NESTAO: Stručnjaci otkrivaju šta da radite kada vas neko iskulira! 19:30
Brak i veze POŽALILA SE NA APLIKACIJI ZA UPOZNAVANJE DA JE BOLI VRAT: Odgovor koji je dobila od potencijalnog dečka je urnebesan! (FOTO) 16:55
Ispovesti BACILA JE POGLED NA PORUKE KOJE JE DOBIJAO NJEN MUŽ I ZANEMELA: "Kada sam videla sa kim se dopisuje, došlo mi je da vrisnem!" (FOTO) 21:00
Brak i veze ŠTA JE TAČNO PREVARA: Dopisivanje, flert, izlasci, poljubac ili nešto više od svega toga? 19:30
Brak i veze PRISTALA JE DA SE UDA ZA ZATVORENIKA I PRE NEGO ŠTO GA JE VIDELA: Mnogi je osuđuju, ali ona veruje da je on ljubav njenog života! (VIDEO) 21:00
Strast SA MUŽEM NIJE IMALA INTIMNE ODNOSE GODINAMA, A ONDA SE SVE PROMENILO: "Otkrila sam njegovu strašnu tajnu!" 21:00
Ispovesti NJIHOVA LJUBAV BILA JE JAČA I OD RATA: Dopisuju se 84 godine , a priča dvoje stogodišnjaka rasplakaće i najtvrđa srca! (FOTO+VIDEO) 18:00
Ispovesti OŽENJENI KOMŠIJA MI JE DANIMA SLAO ZAVODLJIVE PORUKE: Počeo je da se zaljubljuje u mene, a onda mi je stigao SMS s njegovog broja koji me je šokirao! 20:01