Ispovesti

IZMEĐU MENE I MUŽA GODINAMA NEMA NI "S" OD STRASTI: Sa mlađim kolegom razmenjujem intimne fotografije, ali želim više!

Da li ostati u monotonom braku ili rizikovati sve zbog trenutne zaljubljenosti?

15.09.2024 23:20

IZMEĐU MENE I MUŽA GODINAMA NEMA NI "S" OD STRASTI: Sa mlađim kolegom razmenjujem intimne fotografije, ali želim više!
Shutterstock

Jedna žena je na Reddit forumu prizanla da je ušla u tajnu vezu iza leđa svog muža. 

- Sve je počelo kao bezazleno dopisivanje sa kolegom koji je upola mlađi od mene, ali sada želim više - želim pravu intimu. Već 20 godina sam u braku u kojem nema strasti, a sada sam konačno pronašla nešto što mi je godinama nedostajalo. Imam 42 godine, baš kao i moj muž i godinama nismo imali intimne odnose. Nedavno sam upoznala svog ljubavnika na poslu. Bio je novi član tima i odmah me podsetio na mog muža iz mladih dana, pun samopouzdanja, energičan i zabavan. "Bio je kao on kad smo se tek upoznali," rekla sam sebi. Veza je brzo napredovala. U početku smo samo neobavezno razgovarali na pauzama za kafu, a zatim su usledile poruke. Nakon nekoliko nedelja, prešli smo na slanje intimnih fotografija. Osećala sam se živo, kao da opet imam 20 godina - započinje ona svoju priču, a o tome je pisao i The Sun.

Shutterstock

Zaljubila se u kolegu sa posla kroz dopisivanje

Međutim, ovoj ženi dopisivanje više nije dovoljno. 

- Želim da budem sa njim na način na koji više ne mogu sa svojim mužem. Moj ljubavnik, međutim, ima devojku sa kojom živi. Rekao mi je da je veza praktično gotova i da ih zajedno drži samo stan koji iznajmljuju. Znam da nije ispravno, ali ne mogu sebi pomoći. Osećam se poželjno i želim tu pažnju koju mi muž odavno ne pruža. Svakog jutra, on je prva osoba na koju pomislim. Ipak, dogovorili smo se da ćemo biti intimni samo ako oboje napustimo naše partnere. Kod kuće, situacija je nepodnošljiva. Muž mi ne pruža ni osnovnu pažnju, ne sećam se kada me je poslednji put poljubio u obraz. Ne mogu više ovako - dodaje ona.

shutterstock.com

Svaku noć jedva čeka da joj muž zaspi

Psiholozi kažu da je ovakva situacija česta u dugim brakovima. 

- Nemoj ostaviti muža zbog platonskog ljubavnika. Tačno je, taj mlađi muškarac ti pruža uzbudljivo skretanje pažnje, ali u suštini to je sve. Da je zaista hteo da ostavi devojku, već bi to učinio. S druge strane moguće je da tvoj muž prolazi kroz nešto što utiče na njegov libido. Možda je depresivan ili anksiozan, a možda redovno gleda po*nografiju, što takođe može izazvati probleme u vezi, pa budite otvoreni i prazgovarjate o svemu - poruka je onlajn terapeuta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)