Ispovesti

BILA MI JE NAJBOLJA DRUGARICA I KUMA, A UJELA ME JE ZA SRCE: Zabila mi je nož u leđa i to na dan samog venčanja!

Neke stvari se ne mogu preboleti, niti oprostiti.

14.09.2024 21:30

BILA MI JE NAJBOLJA DRUGARICA I KUMA, A UJELA ME JE ZA SRCE: Zabila mi je nož u leđa i to na dan samog venčanja!
Shutterstock

Venčanje bi trebalo da bude najsrećniji dan u životu svake mlade, ali za jednu 31-godišnjakinju iz Amerike, ono se pretvorilo u pravi noćni košmar. U ispovesti objavljenoj na Redditu, mlada je otkrila šokantne detalje kako ju je suprug Noa, sa kojim je bila u vezi još od srednje škole, prevario sa njenom najboljom prijateljicom i kumom - Đijom i to na dan njihovog venčanja.

- Noa i ja smo se upoznali u srednjoj školi, a zaprosio me je ubrzo nakon završetka fakulteta. Za kumu sam izabrala takođe drugaricu iz detinjstva, Điju. Međutim, stvari su počele da izmiču kontroli kako se dan venčanja približavao. Noa se sve više udaljavao, ponašao se čudno, menjao lozinke na svom telefonu, a sve češće je izostajao iz kuće pod izgovorom da je previše zauzet. S druge strane i Đija je počela da izmišlja izgovore kako bi izbegla zajednička druženja - započinje priču ova žena, a o tome je pisao i Mirror.

shutterstock.com

Ni proba venčanice nije obećavala

Sve je kulminiralo tokom jednog od ključnih trenutaka u pripremama - kupovini venčanice. 

- Krenula sam u kupovinu venčanice sa Đijom, mojom majkom i sestrama, dok je Noa otišao sa ocem i prijateljima da bira odelo. Kupovina je išla savršeno, dok Đija nije nestala na sat vremena. Ubrzo sam dobila poruku od njenog verenika, koji je rekao da ni Noe nema već neko vreme. Ispostavilo se da su Noa i Đija zajedno pobegli, navodno, kako bi isprobavali haljine i odela. Kada smo ih konačno pronašli, Đija je na sebi imala venčanicu, a moj verenik je bio uz nju, isprobavajući odela. Ona se kasnije pravdala da je probala venčanicu zbog svoje moguće udaje - istakla je ova mlada.

shutterstock.com

Mlada sama provela pola svadbe

Kulminacija je usledila na samoj ceremoniji venčanja, dok je nevesta koračala prema oltaru, shvatila je da nešto nije u redu. Naime, ni mladoženja, ni kuma nisu bili na svom mestu.

- Svi su počeli panično da ih traže. Đija je, vidno uzrujana, otrčala kroz salu i mahnula rukom u znak izvinjenja, dok se Noa pojavio nekoliko minuta kasnije. Pored svega, nastavili smo sa venčanjem. Nakon tradicionalnog sečenja torte, moj sada već suprug i kuma su ponovo nestali, a nisu se pojavili satima, što je svima bilo sumnjivo. Na dan kada je trebalo da započnem novi život sa ljubavlju mog života, doživela sam najveću izdaju - istakla je ova mlada kojoj je nekoliko dana potom suprug priznao sve.

Ova nesvakidašnja priča brzo se proširila na društvenim mrežama, izazivajući brojne reakcije i podršku za mladu koja je, umesto bajkovitog venčanja, doživela bolnu izdaju i to od najbližih.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)