Ispovesti

IZLAZILA SAM SA 40 OŽENJENIH I SPASILA IM BRAK: Pokazao mi slike sa venčanja i rekao - samo ignoriši ženu u belom!

Iako će je većina žena osuditi ona smatra da im zapravo čini uslugu.

11.09.2024 22:30

IZLAZILA SAM SA 40 OŽENJENIH I SPASILA IM BRAK:  Pokazao mi slike sa venčanja i rekao - samo ignoriši ženu u belom!
Denis Krashkin / Alamy / Alamy / Profimedia

Britanka Elizabet (52) iako je u šestoj deceniji dnevno ima barem 10 udvarača. Među njima ima tek stasalih mladića u ranim dvadesetim godinama, ali i dekica od 80. Razlog zašto se oni trude da privuku njenu pažnju je činjenica da se poslednjih 15 godina viđa isključivo sa oženjenim muškarcima. Potencijalne partnere upoznaje na sajtu koji je specijalizovan za povezivanje oženjenih muškaraca koji žele da nađu ljubavnicu

Kući šalje srećne muževe

Kako je za The Sun ispričala Elizabet, koja iz razumljivih razloga ne želi da otkrije svoj identitet, radi u turizmu i po izgledu je vrlo obična iako ima potpuno neobičan ljubavni život. 

Iako će je većina žena osuditi i nazvati raznim pogrdnim imenima ona smatra da je spasila mnoge brakove, jer je kući poslala srećne i zadovoljne muževe.

- Sve je počelo kad me je napustio muž i otišao sa mlađom ljubavnicom. Rešila sam da promenim život i da počnem više da izlazim. Volim da upoznajem oženjene muškarce i, ako već idem u pakao, zabavljaću se tamo - rekla je ona.

Shutterstock

Partnere pronalazi na sajtovima koji su namenjeni oženjenim muškarcima

 

Vrlo brzo je shvatila da intimni odnosi sa oženjenim muškarcima imaju brojne prednosti i da je to stil života koji njoj odgovara.

- Nije uvrnuto ili jeftino, to je bezbedan način da imate odličan se*s po sopstvenim pravilima. Muškarci se osećaju se bolje, mnogi su uz mene spasili svoj brak i samopoštovanje. Na kraju krajeva, radi se o tome da živimo naš najbolji život. Žena je srećna u braku kad je njen muž srećan, a ja sam srećna sa muškarcem koji očigledno uživa sa mnom - rekla je ona.

Kako priznaje ne oseća grižu savesti zbog toga što radi, u suprotnom to ne bi ni radila. 

- Da sam mislila da ću nekoga povrediti odmah bih to prekinula. Znam da se mnogi, posebno žene neće složiti samom, ali mene baš briga. Svako ima pravo na svoje mišljenje - istakla je ona. 

Kako je otkrila nije odmah odlučila da se viđa sa oženjenima. Nakon razvoda pokušala je da pronađe muškarca za sebe preko klasičnih aplikacija za upoznavanje, ali kako nije atraktivna nije uklapala u standarde, pa je rešila da okuša sreću na sajtu za oženjene.

- Kad sam se učlanila shvatila sam da sajt ima više od milion članova, pa sam računala da će se sigurno naći neko i za mene. Kako nova na sajtu u početku sam dobijala i 47 poruka dnevno od raznih muškaraca različitih godina. Danas skoro 15 godina kasnije još uvek imam sedam, osam udvarača koji pokušavaju da me nađu na mrežama - rekla je ona.

Iskustva sa sastanaka

Prema njenoj proceni za deceniju i po razmenila je 30.000 poruka sa oko 150 muškaraca, a licem u lice se srela sa njih 40. 

- Uvek sam želela emociju, nikad da budem samo neko ko će poslužiti nekome da preboli bivšu. Zato su oženjeni sjajni od starta znate na čemu ste i šta vas čeka, pa nema potrebe za bilo kakvim lažima - dodala je ona.

Elizabeta je opisala i neka od najzanimljivijih iskustava sa sastanaka sa oženjenim muškarcima. 

- Jedan momak je poveo svoju suprugu jer bi mu ona dozvolila ljubavnu vezu samo ako žena nije lepša od nje. Odmah sam ga otkačila. Drugi je držao sliku svoje žene u novčaniku i rekao mi da voli da je gleda tokom se*sa, jer tako ima osećaj kao da je ne vara. Nije bilo drugog sastanka. Sećam se da je jedan oženjeni muškarac poneo svoj album sa venčanje da mi pokaže, jer je izgledao stvarno dobro tog dana. A, onda mi je rekao: "Samo ignoriši ženu u belom!" - ispričala je Elizabeta.

Shutterstock

Elizabet je otkrila neka od najinteresantnijih iskustava sa sastanaka

 

Iako je vrlo oprezna prilikom odabila partnera često se događa da neko pokušava da je "prevari". Tako joj se jednom prilikom udvarao oženjeni muškarac koji je zaista izgledao sjajno za svoje godine.

- Pogledala sam njegov profil i rekla sam mu: "Stvarno dobro izgledaš za svoje godine: Da li su to tvoje skorašnje fotografije?" Rekao mi je da su mu to slike sa prošlogodišnjeg odmora. Kada smo se sreli oči u oči nije izgledao kao na slikama. Ispostavilo se da su to bile fotografije njegovog sina! - otkrila je Elizabet.

Još uvek pamti jednog ljubavnika s kojim je bila punih šest godina u vezi sve dok nije umro, ali i drugog koji je posle razvoda živeo kod majke.

- Živeo je sa svojom majkom i rekao je da mora da dođe kući do 21 sat, jer joj se nije dopadalo da bude napolju kasno. Pitala sam ga: "Šta će se desiti ako ne uradiš?" Rekao je:"Ne znam, uvek sam stizao kući do devet!” Bila sam u šoku! - iskrena je bila ona.

Elizabet je trenutno u "vezi” sa oženjenim dedom iz Birmingema koji je u braku 35 godina.

- On je divan, nikad ništa ne traži od mene osim da me vidi tri ili četiri puta mesečno. Zatim odlazi kući i čuva ženu invalida. Veoma sam zadovoljana ovom vezom - dodala je ona.

Sa svojim oženjenim muškarcima sastaje se isključivo u hotelu i nikad nije uzela nikakv novac, niti skupe pokolne. Za komunikaciju sa ljubavnicima koristi posebne šifre, pa tačno zna šta se dešava. Nikad nije uhvaćena na delu sa tuđim mužem. Za njenu malu tajnu znaju samo najbliže prijateljice, dok njen sin ne sluti da mama ima ljubavnike.

Elizabet tvrdi da veze sa oženjenima nisu njena osveta što je muž ostavio zbog mlađe ljubavnice, već jednostavno želi da uživa u životu.

- Imamo samo jedan život, ne razum zašto bih sebi uskraćivala bilo šta. Imala sam divnu šetogodišnju vezu, da se razumemo mnogi brakovi ne traju toliko. U ostalom, zašto bih menjala nešto što mi odgovara - zaključila je Elizabet.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)