Ispovesti

“MUŽ ME JE VARAO GODINAMA, ZNALA SAM I ĆUTALA”: Kad je ostala udovica, povukla je potez koji je mnoge šokirao (FOTO)

Ispovest prevarene žene koja je godinama trpela muževljeva neverstva, a onda odlučila da se suoči sa suprugovom ljubavnicom.

22.12.2023 21:00

“MUŽ ME JE VARAO GODINAMA, ZNALA SAM I ĆUTALA”: Kad je ostala udovica, povukla je potez koji je mnoge šokirao (FOTO)
shutterstock.com

Prevara u braku odavno nije retkost, baš kao što nije retkost ni da uprkos saznanju o preljubi par odluči da ostane zajedno. Upravo to se dogodilo i Mariji (49) koja je sa Milošem (54) bila tri decenije zajedno, od čega su 25 godina proveli u braku u kom su dobili troje dece.

Kad je Miloš iznenada preminuo u 54. godini života, to je za celu porodicu predstavljalo šok. Ali, još veći šok je doživela Marija koja je pronašla dnevnike pokojnog supruga i otkrila strašnu istinu – da ju je sedam godina varao sa jednom ženom. U tim dnevnicima Miloš je do tančina opisivao šta je radio sa ljubavnicom i koliko mu je prijalo što je svaki slobodan trenutak "krao" od porodice da bi ga provodio sa drugom ženom.

- Varao me je, ali mi to nikada nije direktno rekao. Ali ja sam znala da on zna da ja to znam – napisala je Marija na forum Reddit.
 

Saznanje o prevari


Miloš je sedam godina “sedeo na dve stolice”. Ipak, njegova supruga nije htela da se razvede - htela je da sačuva brak po svaku cenu.

- Da imam priliku da ponovo proživim sve, uradila bih isto. Ne kajem se ni zbog jednog koraka koji sam napravila. Nakon Miloševe smrti pronašla sam njegove dnevnike i uspela da saznam adresu njegove ljubavnice. Poslala sam joj nešto njegovo i kad sam juče išla da proverim poštu videla sam da je stiglo pismo od nje. Ona nije direktno priznala da je bila ljubavnica mog supruga sedam godina, ali je tražila da se sretnemo – napisala je prevarena udovica.

Ipak, nije bila sigurna da li želi da se nađe licem u lice sa ženom koja joj je toliko dugo bila suparnica.

- Sve vreme razmišljam zašto bi želela da se sastanemo. Da mi se izvini? Bilo kako bilo, mirna sam sa svim što se dogodilo. Deo mene želi da je jednostavno ignorišem, ali drugi deo mene je zaista radoznao. Da li da je ignorišem ili da odem da se vidim sa njom? – upitala je Marija ljude na formu Reddit.

shutterstock.com

Odluku o razvodu mnoge žene ne mogu lako da donesu

 

Mnogi su je ohrabrivali da prati svoj unutrašnji glas.

- Ne popuštajte pred očekivanjima drugih. Slušajte sebe,

- Razmislite šta će vam to doneti, kako će to uticati na vašu tugu, na vaše mentalno stanje i blagostanje, i odlučite na osnovu toga šta je najbolje za vas.

- Postoji velika mogućnost da će se otvoriti stare rane. Ako ste mirni, nemojte ići.

- Moja mama je bila u istoj situaciji. Možete odlučiti da idete, ali prave odgovore koje biste želeli da čujete mogao bi da vam da samo vaš muž, što je sada nemoguće. Bez obzira na odluku koju budete doneli, potrebna vam je podrška.

- Ako nemate interes da se sastanete sa ljubavnicom vašeg pokojnog supruga, zašto ste uspostavili kontakt sa njom tako što ste joj poslali nešto njegovo?

- Nakon smrti supruga saznala sam nešto o njemu što je promenilo moj pogled i na njega kao čoveka i na naš brak. Istinu sam saznala od njegovog rođaka. Vi ćete, naravno, sami odlučiti da li ćete se sastati sa suparnicom ili ne, ali da znate da kad jednom saznate neke stvari vise nema povratka na staro – bili su neki od saveta koje je prevarena udovica dobila na forumu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)