Brak i veze

OVU TEHNIKU KORISTE ŽENE DA UHVATE MUŽEVE U NEVERSTVU: Jana otkriva na šta su sve spremne, a evo zbog čega to može biti opasno (FOTO)

Dame ne žele ništa da prepuste slučaju, već su se udružile u raskrinkavanju preljubnika.

20.11.2023 20:03

OVU TEHNIKU KORISTE ŽENE DA UHVATE MUŽEVE U NEVERSTVU: Jana otkriva na šta su sve spremne, a evo zbog čega to može biti opasno (FOTO)
tiktok/janahocking

Jana Hoking govorila je o "zlim" trendovima koji su zahvatili svet upoznavanja i veza. Iako su efikasni, mogu imati katastrofalne posledice. Žene su osmislile lukave načine da uhvate varalice na delu.

Mnogi se okreću grupama na Fejsbuku da bi proverili da li su muškarci s kojima se viđaju zapravo slobodni. Postoji mnogo onlajn zajednica posvećenih otkrivanju muškaraca koji su oženjeni ili u vezama. To uključuje grupe poput "Sestrice, da li je ovo tvoj muškarac" i "Da li se viđamo s istim momkom". Možete čak pronaći i grupe koje su lokalne za vas, što znači da ljudi često mogu da razgovaraju sa zajedničkim poznanicima svojih potencijalnih partnera. Ako to nije dovoljno ekstremno, neki pojedinci idu korak dalje. Prema rečima novinarke Jane Hoking, mnoge žene postavljaju zamke svojim muškarcima.

tiktok/janahocking

Jana Hokinkg je novinarka i guru za veze

Oni postavljaju zahteve na Fejsbuku da vide da li će neko poslati poruku njihovim izabranicima. Neki damama čak zarađuju novac nudeći svoje usluge online zamke. Način na koji muškarci reaguju na flertujuće poruke može otkriti da li su zaista posvećeni svojim vezama ili ne. Ako zvuče zainteresovano za atraktivne lepotice koje im pišu, to je loša vest. Iako ove "zle" taktike mogu biti veoma efikasne, nisu uvek najbolja ideja. Guru za upoznavanje Jana upozorila je da ove tehnike mogu imati ozbiljne posledice.


 -Divim se ovim ženama što su bile kreativne u špijuniranju svojih muškaraca, ali mislim da bi paranoja mogla da me pojede. Više volim da se viđam na način "hajde da pokušamo dok jedno od nas ne odustane". Ne može biti zdravo stalno živeti u strahu da će vam muškarac biti neveran. Ako vaša intuicija kaže da vara, to obično znači da postoje znaci upozorenja od samog početka. Umesto da postavljate zamke, zašto jednostavno ne pratite svoju intuiciju i nastavite dalje. Nemojte me shvatiti pogrešno, volim da čitam o tome, ali zar upoznavanje ne bi trebalo da bude zabavno? U poslednje vreme je postalo mračno - pita se Jana, piše Dejli Mejl.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)