Brak i veze

ZATEKLA JE BRINETU KAKO LEŽI U KREVETU PREKO NJENOG DEČKA: Skočila je na njih, još veći šok je usledio kada je videla ko je ispod pokrivača (FOTO+VIDEO)

Dramatičan napad na potencijalnu ljubavnicu izazvao veliki broj komentara na internetu.

18.11.2023 20:00

ZATEKLA JE BRINETU KAKO LEŽI U KREVETU PREKO NJENOG DEČKA: Skočila je na njih, još veći šok je usledio kada je videla ko je ispod pokrivača (FOTO+VIDEO)
Instagram-eglence_icerikli_videolar

Mnoge devojke sumnjaju u vernost svog partnera, a nevolja je tim veća ukoliko muškarci daju povod za tako nešto. Snimak koji je postao rado gledan na društvenim mrežama je onaj na kome je prikazan muškarac koji leži u krevetu navodno sa drugom ženom. Video počinje upravo tom slikom na kojoj čovek leži u krevetu, a izgleda da je na njemu žena duge tamne kose, dok joj on nešto šapuće i ljubi je.

Situacija ne bi bila dramatična, da u tom trenutku nije naišla njegova devojka, koja je izgleda bila na tuširanju. Devojka još uvek vidno mokre kose ulazi u sobu i zatiče partnera kako brineti koja leži na njemu šapuće nešto. Ova devojka nije mnogo razmišljala, već je reagovala impulsivno, odbrambeno i bez mnogo razmišljanja. Naime, ona je skočila centrirajući glavu nesrećne ljubavnice. Tako je u trenu preskočila naslon od kauča i nogom šutnula potencijalnu devojku u glavu. Ono što je usledilo bilo je nalik scenariju za film.

Devojka pošto je u stilu Amazonke skočila na ljubavnicu nastavlja rukama da tuče kako nju, tako i svog dečka. Ona "brineti" čupa dugu kosu, vuče prekrivač sa njih dvoje i u tom trenutku shvata da je nasamarena. Naime, njen dečko nije bio sa drugom ženom, već je sve namestio da tako izgleda. On je iskoristio velikog plišanog medveda koga je stavio preko sebe ispod ćebeta, i stavio mu dugu braon periku. 

Devojka koja je agresivno postupila je ostala vidno zapanjena i pomalo razočarana kada je otkrila da se njen dečko samo grubo našalio sa njom. Ona ljutito sedi pored njega i najverovatnije će trebati da prođe dosta vremena da bi mu oprostila ovakvu podmuklost. Mnogi su u komentarima istakli da mora da ju je dečko u prošlosti varao, čim je sklona ovakvom reagovanju, iako su pojedini ošto osudili ovakav oblik agresije čak i prema ljubavnici.

Snimak je samo na Instagramu dobio 162.000 sviđanja, dok su se komentrai ređali.

- Sad je kriv bilo da je varao ili nije.

- Krajnje podmukao potez ovog muškarca.

- Ko zna šta je ovaj ranije radio kad mu je devojka odmah skočila navodnoj ljubavnici na glavu.

- Ovako ne bi skočio ni Kung fu panda!

- Prevazišla je i Džeki Čena!

- Skok, pa nogom u glavu ženi, koja možda nije ni kriva ni dužna, je ipak previše.

- Ne bih voleo da mi ona bude devojka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)