Brak i veze

UHVATILA JE DEČKA S DRUGOM ŽENOM: Devojka je napravila nezapamćen skandal, a kad je shvatila ko je ona htela je u zemlju da propadne! (FOTO+VIDEO)

Snimak je izazvao veliki broj podeljenih komentara na društveni mrežama.

17.11.2023 19:01

UHVATILA JE DEČKA S DRUGOM ŽENOM: Devojka je napravila nezapamćen skandal, a kad je shvatila ko je ona htela je u zemlju da propadne! (FOTO+VIDEO)
Instagram-francis__alive_alive

Mnoge devojke ne kriju da ljubomorne i teško se bore protiv toga. Savremena tehnologija ide na ruku upravo ljubomornim devojkama, pa je tako jedna od njih putem lokacije našla svog dečka koji nije bio sam. Snimak je pregledan neverovatnih milion puta, a prosleđivan je na mnogim društvenim mrežama. 

Video počinje slikom mladića i žene koji izgledaju kao da su krenuli na trening. Muškarac je u crvenom šortsu i crnoj majici, dok je žena pored njega u sivim helankama i zelenoj top majici. Ova dama je primetno izraženih oblina, a ogromne grudi gotovo da je jedva upakovala u malenu zelenu majicu kratkih rukava koja otriva go stomak.

Ona ima diskretnu šminku, dugu kovrdžavu kosu i tetovažu na levoj nadlaktici. Međutim tokom šetnje ovog para iza njih se pojavljuje histerična devojka koja je u vezi sa mladićem. Ona vrišti na njega uverena da je on vara. 

- Ne mogu da verujem da si ovde sa drugom ženom. Našla sam te preko lokacije, koju si očigledno, zaboravio da isključiš i kako sam kročila ovde imam i šta da vidim. Baš nisi gubio vreme, a vidim u lepom si društvu - počela je da histeriše lepotica koja je ubeđena da je zatekla momka sa ljubavnicom u šetnji.

Momak je pokušao da je smiri ali uzalud. U jednom trenutku je uhvatio za ramena kako bi je smirio pošto izgleda da ga nije čula prvi put šta joj je rekao. Tek kada je uhvatio za ruke i smirio ona shvata šta joj on uporno govori.

- Ovo je moja mama! - ponavlja mladić.

Devojka je shvatila koliko je pogrešila. Ona ne samo što se pred majkom svoga dečka pokazala u najgorem, paranoično-ljubomornom izdanju, već je i tu ženu optužila da mu je ljubavnica. Starija žena je zbunjeno gledala devojku svoga sina koja je htela u zemlju da propadne od stida kad je shvatila koliko je pogrešila.  

- Žene, one samo veruju onome što vide - piše u opisu ovog videa.

Snimak je samo na Instagramu dobio 632.000 sviđanja, a usledili su brojni različiti komentari. 

- Nije onako kako izgleda, još je gore!

- Njegova mama izgleda neverovatno, nije ni čudo što se devojka zbunila.

- Mama izgleda bolje od njegove devojke.

- Moja mama je mene rodila sa 20 godina i dalje izgleda odlično, potrudiću se da ne dođem u sličnu situaciju.

- Moj otac je mladolik i u odličnoj formi i moj bivši je za njega mislio da mi je drugi momak, a ne otac.

- Njegovoj mami je potrebno obezbeđenje!

- I ja bih se zbunila i bila ljubomorna, a nisam čak ni devojka ovog momka.

- Možda mu je to “šećerna mama”, ko da im poveruje posle svega - bili su samo neki od komentara na ovaj post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)