Brak i veze

SUMNJATE DA VAS PARTNER VARA? Ukoliko radi ove 4 stvari on se dopisuje sa drugom ženom i mnogo više od toga (FOTO+VIDEO)

Sitni znaci nepažnje mogu da ukazuju na neverstvo.

25.10.2023 20:01

SUMNJATE DA VAS PARTNER VARA? Ukoliko radi ove 4 stvari on se dopisuje sa drugom ženom i mnogo više od toga (FOTO+VIDEO)
shutterstock.com

Moge žene kada su u vezi sklone su sumnjanju da ih partner vara. Crv sumnje nikad ne miruje, a ljubomrone scene su u mnogim vezama postale svakodnevnica. Žene čak iako znaju da se njihov muškarac ne viđa ni sa jednom drugom ženom, dopisivanje sa nekom drugom bi podjednako smatrale prevarom. Zato se mnoge dame na sve moguće i nemoguće načine dovijaju ne bi li došle do mobilnog telefona svog dragog. 

Internetom je počeo da kruži snimak koji govori o tome da ukoliko muškarac radi ove četiri stvari, on se najverovatnije dopisuje sa nekom drugom. Srećna Republika vam okriva i koje su to stavke po kojima se može zakjlučiti da mu je neka druga ukrala srce.

shutterstock.com

Prečesta upotreba telefona je uvek sumnjiva

1. Nosi telefon svuda sa sobom

Niko ne nosi telefon uvek i svuda sa sobom. Logično je da na njemu ne provodimo 24h dnevno, sem ukoliko nismo poslovno uslovljeni. Mnogi jedva čekaju da ostave telefon ili ga koriste kako bi se čuli sa bliskim ljudima, a često i razonodili. Međutim, muškarac kada se dopisuje sa nekim ko ga posebno interesuje, sve svoje slobodno vreme posvetiće tome. Često će mobilni biti sa njim i dok je u toaletu, dok se presvlači ili dok ruča. Sve to bi moglo da bude crvena lampica upozorenja.

2. Spava sa telefonom pod jastukom

Možda je bespotrebno ponavljati da niko ne spava sa telefonom pod jastukom. Ukoliko treba da vas ujutru probudi, telefon će biti na noćnom stočiću, ali ne nužno i ispod jastuka. Takođe, dešavaće se više puta u toku dana da naletite na mobilni telefon svoga partnera, ali ukoliko primetite da se vaš muškarac baš nikad ne odvaja od mobilnog i da je to prva i poslednja stvar koju pogleda kako otvori oči i pre nego ode na spavanje, to bi mogao da bude znak za uzbunu.

3. Briše poruke koje je pisao

Osoba nema razloga da briše poruke koje šalje prijateljima, sem ukoliko u njima ima nečega što bi na bilo koji način moglo da povredi partnerku. Takođe, ukoliko se muškarac dopisuje sa nekom damom, logično je da će brisati sve njene poruke kako se ne bi odao, još jedna crvena lampica.

Shutterstock

Brisanje poruka je najsumnjivije od svega

4. Zaključava svoj telefon

Mnogi ljudi zaključavaju svoj telefon. Razlog je veoma jednostavan, a to je što se telefon često gubi, a još češće može da padne u pogrešne ruke. Mališani su ti koji najviše zloupotrebljavaju otključan mobilni telefon. Međutim, supruge često znaju šifru suprugovog telefona. Ukoliko primetite da vam ne bi rekao šifru ni za živu glavu ili ukoliko vidno krije kod za zaključavanje, to je još jedan signal za uzbunu. 

 

 

Snimak je na Instagramu dobio 32.000 sviđanja i veliki broj podeljenih komentara.

- Ne zaboravite i 5. znak upozorenja “Šta ako diše pored vas uopšte!”

- Zar ne zaključava svako danas telefon?

- Ja sam sama već 8 godina, a radim svih četiri stvari sa ovog spiska, čisto iz navike.

- Pravilo broj 1 “Nabavite dečka za početak!”

- Dodala bih još i pravilo br. 5. Telefon mu je uvek smanjenog tona.

- Sve ovo je radio moj dečko i na kraju priznao da me je varao.

- Šta ako čovek samo gleda sadržaj za odrasle?!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)