Ispovesti

OSTALA JE U ORDINACIJI KOD LEKARA KAKO BI SAZNALA DA LI JOJ MUŽ IMA RAK: "Suprug nije primetio da stojim iza njega i nastavio je telefonski razgovor, ono što je rekao šokiralo me je!"

Ova žena se zapitala da li je bolest izgovor za ljubav ili je to razlog za oproštaj zbog prevare.

05.10.2023 20:05

OSTALA JE U ORDINACIJI KOD LEKARA KAKO BI SAZNALA DA LI JOJ MUŽ IMA RAK: "Suprug nije primetio da stojim iza njega i nastavio je telefonski razgovor, ono što je rekao šokiralo me je!"
shutterstock.com

Godine nisu preduslov za vernost. Tako se dešava da se ljudi i sa 60 godina zaljube podjednako strasno kao i tinejdžeri, a od toga ih ne mogu spasti ni decenije provedene u braku. U to se uverila i jedna žena i to na dan svog 60. rođendana. 

- Suprug i ja smo 35 godina u braku. Tačno je da smo imali uspona i padova, ali sve to je tokom braka normalno. Jednom sam ga uhvatila da se dopisuje sa drugom ženom, a to me je posle decenija ljubavi potpuno dotuklo. Obećao mi je da se takve stvari više neće dešavati, čak je uvek isticao kako se sa tom ženom navodno “nikada nije video uživo”. Imamo dvoje odrasle dece koji su odlučili da svoje živote nastave u inostranstvu. Njegov otac ima 87 godina, bolestan je i živi sa nama. Poslednji meseci su pogotovo bili teški za oboje, pošto prolazimo kroz dijagnostiku koja će pokazati da li moj suprug ima rak. Jutro uoči mog 60. rođendana  smo bili kod lekara na poslednjim pregledima. Ostala sam koji minut duže kako bi mi doktor objasnio prognoze, supruga sam zatekla u dubokom razgovoru, stala sam pored njega i nije me primetio. Čula sam ga kako nekome priča kako ga voli i ukopala sam se u mestu - započinje priču ova žena, a o tome je pisao i Dejli miror.

shutterstock.com

Već je imala problem zbog suprugovog dopisivanja sa drugim ženama

Ona je objasnila kako joj muž tokom skoro četiri decenije ljubavi nikada nije tako izjavljivao naklonost, niti je to bio njegov način pričanja sa decom. 

- Da nije više puta ponovio “Volim te”, ne bih primetila šta to on uopšte priča. Onda je rekao toj nekoj osobi kako je njegova jedina prava srodna duša. Dodao je da čeka analize da vidi ima li rak ili ne. Istakao je da ako ima, ne želi da je opterećuje brigom, već će ostati da bih ga ja negovala. Ukoliko nema, obećao joj je kule i gradove. Odvojila sam se što dalje od njega neprimetno. Iste večeri sam se suočila sa njim. Vrištao je na mene i pretio mi razvodom i skupim advokatima. Znam da je moguće da ima rak, još se ništa ne zna precizno, ali ipak mi je srušio sve snove, ne znam da li da ga ostavim u tom stanju - pojadala se ona na internetu.

shutterstock.com

Slučajno saznala za suprugovu aferu

Saveti su ubrzo usledili.

- Vi kao da niste lepo čuli kako planira u slučaju da ima rak, da vas iskoristi kao negovateljicu, a u suprotnom da vas ostavi.

- Izgleda da mu to nije prvi put, a moguće je da je i ista žena u pitanju, spasite sebe briga i razvedite se makar sad od takvog čoveka.

- Ljubav od 35 godine braka se ne završava preko noći, razmislite dobro o svemu, uzmite u obzir i njegovu bolest, kao i vaše finansije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)