Ispovesti

VEROVAO JE DA JE ONA ŽENA NJEGOVIH SNOVA: Jedan poziv iz inostranstva sve je promenio, ali to je tek bio početak agonije u kojoj se našao

Ostavila ga je u dugovima do guše, a najviše ga boli što ni dete ne dozvoljava da viđa.

09.09.2023 21:02

VEROVAO JE DA JE ONA ŽENA NJEGOVIH SNOVA: Jedan poziv iz inostranstva sve je promenio, ali to je tek bio početak agonije u kojoj se našao
shutterstock.com

Jedan muškarac od 42 godine na sopstvenoj koži shvatio je šta znači izdaja onih koje voli i kojima veruje. On se pre pet godina oženio, kako je verovao, ženom svojih snova.

- Uvek sam se pitao kako je ona toliko prelepa i savršena mogla da izabere mene, koji sam prosečan, za svog životnog saputnika. Zabavljala se sa jednim dečkom, ali ostavila ga je i rešila da otpočne sa mnom zajednički život. Bio sam van sebe od sreće. Ubrzo smo dobili i krunu naše ljubavi, sina i nisam mogao da verujem koliko mi je krenulo u životu. Predložila je da sve kreditne kartice zajedno koristimo i da imamo zajednički račun na šta sam bez razmišljanja pristao. Ona je radila polovinu radnog vremena kao konsultant iz oblasti lepote, dok sam ja radio i prekovremeno - započinje svoju priču ovaj muškarac, piše San.

Shutterstock

Mislio da je našao ženu svog života

Nenadano on je saznao kako je njegova savršena žena isplanirala da ga prevari i uzme mu sve što ima.

- Koristila je moj automobil i živela u stanu koji sam kupio kada smo se venčali. Sve je plaćala mojom karticom i uvalila me u dugove. Tek kada mi je stiglo obaveštenje da neko iz inostranstva plaćao hotel mojom kreditnom karticom, shvatio sam da je to ona. Očekivao sam izvinjenje i pravdanje, ali objasnila mi je da je htela da hotel u kom je odsela sa bivšim dečkom plati mojom karticom. Ubrzo me je izbacila iz stana, skunula mi je sav novac sa zajedničkog računa, a ne dopušta mi da viđam sina. Kakva je to žena, koja me je ostavila u svojim dugovima do guše? Da li je moguće da je u startu imala plan da me opelješi i da se vrati bivšem? Ostao sam praznih džepova i bez krova nad glavom - završio je svoju ispovest ovaj čovek.

Shutterstock

Prevarila ga sa bivšim i oduzela mu sve

Usledili su komentari na njegov post. 

- Kasno je za preispitivanja šta je ona zapravo htela sa vama pre pet godina. Sada morate da živite u sadašnjosti i suočite se sa problemom racionalno.

- Pokušajte da razgovarate sa njom kako biste makar dobili zajedničko starateljstvo, imajte na umu da ste sinu potrebni tokom celog života i ulogu oca vam niko ne može oduzeti.

- Napravite plan kako da počnete da vraćate dugove i ne razmišljate ikada da se vratite takvoj ženi - poručili su mu korisnici društvenih mreža.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)