Ispovesti

ŠOKANTNA ISPOVEST BUDUĆEG OCA NIKOGA NIJE OSTAVILA RAVNODUŠNIM: "Supruga me je slagala o polu bebe i to me je slomilo do bola"

Za to je znala i njena majka kojoj je rekao da se ne pojavljuje na porodičnim događajima, a njegova ispovest je izazvala brojne kritike širom internet zajednice.

18.08.2023 20:00

ŠOKANTNA ISPOVEST BUDUĆEG OCA NIKOGA NIJE OSTAVILA RAVNODUŠNIM: "Supruga me je slagala o polu bebe i to me je slomilo do bola"
shutterstock.com

Roditeljstvo je jedna od najlepših i najodgovornijih uloga na svetu. Partneri nestrpljivo iščekuju dan kada će ugledati svoju bebu, te neretko sve češće žele da pol otkriju što je pre moguće. Uz pomoć prenatalnih testova, odgovor na ovo pitanje majke i očevi dobiju već u prvim nedeljama trudnoće. Neko bi više želeo da dobije ćerku, neko sina, ali ljubav koju osete kada beba dođe na svet je toliko velika da po deteta uopšte nije važan. Međutim, jedan muškarac je u svojoj emotivnoj ispovesti progovorio o svom iskustvu otkrivanja pola deteta.

shutterstock.com

Žena je lagala o pravom polu bebe

Budući otac u svojoj ispovesti za San, piše kako nikada nije imao jaku vezu sa svojim ocem i da je je sebi obećao da će biti bolji roditelj kada i on sam bude bio u toj ulozi. U želji da ispravi svoje loše iskustvo, nije skrivao da mašta o tome da će dobiti sina i sa njim izgraditi blizak odnos pun poverenja. Njegova trudna supruga bila svesna njegove velike želje da dobije muško dete, pa je odlučila da ga slaže iako je znala da čeka devojčicu, i time zaštiti njegova osećanja. Ovaj muškarac nije išao sa suprugom na preglede kod ginekologa, jer je stalno bio na poslovnim putovanjima. Ona mu je samo saopštila da čekaju sina što ga je oduševilo. 

- Uložili smo puno fiansija, ali i emocija. Uredili smo plavu dečju sobu, čak smo mu dali ime po mom pokojnom dedi. Međutim, slučajna opaska njene majke otkrila je da ćemo dobiti devojčicu. Supruga me je slagala o polu bebe i to me je slomilo do bola. Razočaran i tužan sam raščistio dečju sobu i u tom trenutku rekao njenoj majci da nije dobrodošla na predstojeće porodične događaje, smatrajući je delom prevare - ispričao je ovaj muškarac u svojoj ispovesti.

shutterstock.com

Sredili su celu bebinu sobu u plavim nijansama, posle su sve menjali

Međutim, priznao je kako se kasnije pokajao zbog svojih postupaka i grubih reči koje je izgovorio i supruzi i njenoj porodici. Čak i pored svega toga, njegova priča naišla je na burne reakcije na internetu. Malo ko je uspeo da razume njegov bes i ljutnju zbog toga što neće dobiti sina već ćerku.

- Jadna žena je bila pod pristiskom da vas laže.

- Previše očekujete od bebe koja se nije još ni rodila.

- Nikada ne biste pomislili ovako nešto da znate kako je jaka veza oca i ćerke.

- Ja bih te ostavila i zabranila da viđaš dete - bili su samo neki od komentara javnosti.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Mile

10.09.2023 09:05

Strašno je kada ovako laže na početku braka. Ja bih se razveo pa neka laže drugog, a još joj majka pomaže. Ovaj lik je smešan jer je više potresao što je dao pare da sredi sobu za bebu, nego što ga žena laže, jadov.