Brak i veze

ŽENIN POTEZ GA JE DOTUKAO: Muškarac je želeo da iznenadi svoju suprugu, u par minuta sve se pretvorilo u katastrofu! (VIDEO)

Jedan divan gest raspršio se u trenu.

16.08.2023 16:02

ŽENIN POTEZ GA JE DOTUKAO: Muškarac je želeo da iznenadi svoju suprugu, u par minuta sve se pretvorilo u katastrofu! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/smileandlaughlol

Mnogi se vode parolom "Srećna supruga, srećan život" tvrdeći da zaista ugađanje partnerki predstavlja mir u kući i da mali znak pažnje može da joj izmami osmeh, dobro raspoloženje ali i izostanak svađe. Svaka dama će potvrditi da joj i mala čokoladica ili jedan cvet mogu za tren popraviti raspoloženje, međutim, retko kada se jači pol seti da bez svrhe i povoda iznenadi svoju lepšu polovinu.

Ipak, brižljivih muškaraca ima. To je pokazao i jedan Tiktoker želeći da iznenadi svoju suprugu.

Printscreen/TikTok/smileandlaughlol

Želeo je da iznenadi svoju suprugu ali nije znao šta ga čeka na prgu kuće

Pošto je završio sa poslom i kupio joj divan buket cveća, koji je bio aranžiran u staklenoj vazi, sa radošću je potrčao ka vratima ne bi li priredio iznenađenje svojoj partnerki, međutim, kročivši na trem okliznuo se i pao.

Budući da je bila zima, a da se taj deo ispred kuće zaledio, muškarac nije mnogo obraćao na to već je jurio ka svom cilju, našavši se vrlo brzo na podu zbog svoje neopreznosti. Prilikom pada čula se buka nakon čega je njegova žena istrčala ne bi li mu pomogla. 

Kako je dojurila da mu pripomogne da ustane i ona se okliznula i pala na njega udarivši ga laktom u stomak, što je dodatno otežalo muškarcu dizanje. Objava je sakupila milion sviđanja, a mnogi su žalili muškarca, kojeg je kako su rekli žena udarcem "dotukla".

 

 

- Ova uspomena znači više od cveća.

- Sredila ga je

- Da. Oni su definitivno srodne duše.

- Ovo je energija koja mi treba.

- On je imao to cveće u vazi?- bili su neki od komentara.

Mnogima je video bio zabavan, međutim, neki su priznali kako su zabrinuti za čoveka i da se nadaju da je dobro nakon ovakvog pada koji je mogao da bude opasan za njega. Drugi su pohvalili energiju čoveka i brižljivost prema ženi kao i strpljivost i samokontrolu kada je ona pala iznad njega i dodatno mu nanela bol.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)