Brak i veze

MLADINA SESTRA USRED VENČANJA OTKRILA ŠOK TAJNU: Samo je ona to znala i odlučila je da je ponizi pred gostima (FOTO)

Devojka je odlučila da kaže što joj bilo na srcu, a zvanice su zanemele nakon ovog otkrića.

14.08.2023 19:01

MLADINA SESTRA USRED VENČANJA OTKRILA ŠOK TAJNU: Samo je ona to znala i odlučila je da je ponizi pred gostima (FOTO)
pexels.com

Najveća želja mladenaca je da na njihovom venčanju sve protekne u najboljem redu i da se niko ne požali na organizaciju. Očekivano je da sve protekne u najboljem redu i da ceremonija venčanja bude zaokružena svečanim govorima kumova i najboljih prijatelja. Mladencima u takvim trenucma ostaje da potpuno uživaju u svom lepom danu, predivnim željama i lepim rečima koje im upućuju najbliži i da ostatak večeri proslave u najboljem raspoloženju.

U filmovima smo videli da takve zabave vole da pokvare bivši momci, devojke ili oni koji misle da neki "računi" sa mladencima nisu izmireni. Međutim, nije neočekivano da oni koji imaju "nešto na duši" pronađu način da to podele sa prisutnima. Jedna problematična devojka je, kako prenosi britanski Miror, imala druge ideje i naježila je svatove otkrivši tajnu tokom svog svadbenog govora.

Iz nekih nepoznatih razloga, ona je odlučila da podeli vest koja je zapravo trebala da ostane u tajnosti objavivši da je mlada trudna. Ovaj potez su mnogi korisnici društvenih mreža osudili, a trenutak je posebno zaprepastio sve kada je podeljen na Redditu. Jedna gošća je, objašnjavajući šta se dogodilo, kada je prisustvovala ceremoniji sa svojim partnerom, otkrila da je mladina sestra, deveruša, odlučila u jednom trenutku da kaže istinu.

pexels.com

Svečani govori često zabavljaju goste a porodica i prijatelji tada koriste priliku da upute neku lepu reč mladencima

Situacija je na početku, prema rečima gošće, zvučala bezazleno kada je mladina sestra rekla "da nije ništa zapisala jer je mislila da će odustati" a onda je krenula turbulentno.

- Iskreno, čuli smo dovoljno o mojoj sestri za jedan dan. Malo mi je muka od toga. - počela je, zahvalivši se obema stranama, ne izustivši ništa o mladoj i mladoženji, a zatim je govor završila sa "Jedva čekam da upoznam malog".

Gošća je rekla kako je nastao muk u sali kada su to čuli, a da je mlada tada bila u 6. nedelji trudnoće i da je za vest znala samo njena sestra. U tom trenutku je mlada izgedala poniženo. Mnogi su komentarisali da je sve ona isplanirala i da nije bilo slučajne greške jer sestra navodno nije mogla da podnese da nije u centru pažnje pa je morala da bude ta koja će svima saopštiti ovu vest.

- Užas, jadna mlada.

- Au njihov odnos je uništen, verovatno zauvek.

- Postoji razlog zašto ljudi čekaju do drugog tromesečja da bi objavili svoju trudnoću - bili su neki od komentara.

Svi su osudili mladinu sestru rekavši kako nije imala pravo da upropasti sestri najlepši dan i da na takav način skreće pažnju na sebe.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)