Brak i veze

"DA LI IMAŠ LJUBAVNIKA, ŠTA SAM URADIO?": Dok su uživali u stanu, devojka je izgovorila samo jednu reč i usledila je nezapamćena scena (FOTO)

Ovo nikada nemojte da radite partneru u vezi.

11.08.2023 17:00

"DA LI IMAŠ LJUBAVNIKA, ŠTA SAM URADIO?": Dok su uživali u stanu, devojka je izgovorila samo jednu reč i usledila je nezapamćena scena (FOTO)
Printscreen/TikTok/noahandlori

Odnosi među supružnicima se razlikuju i dok ćete upoznati parove koji neprestano flertuju jedan sa drugim i nazivaju sebe romantičnim imenima, ima i onih koji imaju opušten odnos poput prijatelja

Međutim, neretko se dešava da i u takvim odnosima dođe do nesporazuma. Kroz takvu situaciju prošao je i jedan par na Tiktoku. Cela situacija zabeležena je snimkom koji je postao viralan na internetu.

Printscreen/TikTok/noahandlori

Tiktoker se približio supruzi kako bi razjasnio šta je to čuo

Dvoje tiktokera, koje na mreži prati više od dva miliona korisnika, nasmejali su svoje pratioce, kada je supruga odlučila da svog partnera izazove na veoma simpatičan način. Naime, poznata Lori je, u momentu kada se šminkala, tražila od supruga Noa svoju limunadu zahvalivši mu se sa "druže". Nakon što je čuo tu reč tiktoker je zgroženo reagovao, a onda se primakao supruzi da odgonetne misteriju.

- Jedno pitanje. Da li sam u nekakvoj nevolji? Da li sam te uvredio na neki način ili se ogrešio o tvoju porodicu? Klevetao tvoje ime? Ili nešto drugo? Zato što si me nazvala "druže". Ja imam četiri nadimka koja koristiš: dušo, dušo uh, dragi i Noa i to kad sam u nevolji. Da li postoji neko, neki ljubavnik, drugi čovek? - zapitkivao je on sve vreme.

Tiktokerka je dobacila još par šaljivih opaski na taj račun nakon čega je njen suprug opet uzvratio što je oboje prilično nasmejalo.

- Nazvala sam momka sa kojim sam u kombinaciji sa "druže" i održao mi je lekciju.

- Ali njegova faca kad si ga nazvala "druže"

- Noa je u fazonu" jel drug sada trenutno u sobi sa nama?"

- Trebalo bi da ga nazoveš sa "ljubavi" i vidiš njegovu reakciju

- Ja zovem supruga sve vreme "druže"- komentarisali su korisnici mreže.

Ova situacija je namsejala mnoge, a većina je priznala da su mislili kako će njen suprug navesti daleko kreativnije nadimke. Drugi su komentarisali da su im oni par iz snova i da ih njihov odnos i šale koje imaju prilično zabavljaju te da vole da prate njihove sadržaje na mreži. Takođe, poručili su tiktokerki da ne zbija neslane šale na njegov račun jer to ne zasužuje.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)