Brak i veze

ŠTA RADITI KADA VAS MUŠKARAC IGNORIŠE: Ekspert za veze dao je savete zlata vredne(FOTO)

Ako su vam osećanja i sujeta povređeni, zastanite malo i preokrenite stvar u svoju korist.

08.08.2023 20:01

ŠTA RADITI KADA VAS MUŠKARAC IGNORIŠE: Ekspert za veze dao je savete zlata vredne(FOTO)
Printscreen/TikTok/alexcormontofficial

Bili ste u vezi sa nekim i radili na tom odnosu koji je obećavao, a možda ste bili samo na početku gde je sve delovalo idealno i optimistično, međutim, nije sve ispalo sjajno kako ste zamišljali. Naravno, kako to obično biva, pitali ste se da li je sve to stvarno, koliko se dobro razvija i niste stigli ni da dobijete odgovor, a on je sam došao. Muškarac je počeo da vas ignoriše. Iako žene bije glas da su često umišljene ili da se uobraze kako im muškarac pokaže zainteresovanost, činjenica je da se sve više žena žali kako je situacija obratna i da često nakon idiličnog početka i razvitka veze partner bude taj koji počne da ih ignoriše.

shutterstock.com

Neodgovaranje na poruke, ignorisaje uživo često ume da bude itekako direktan napad na žensko samopouzdanje i emocije

Mnoge od žena pokušavaju da odgonetnu šta je po sredi: Da li su nešto pogrešno rekle, da li je našao drugu, pa čak su u stanju da danima i nedeljama unazad premotavaju "film" ili skroluju ekran telefona kako bi pronašli glavni problem zahlađenja odnosa. 

Aleks Kormon, poznati ekspert za veze na Tiktoku, objašnjava šta treba uraditi za početak kada shvatimo da nas partner ili muškarac koji nam se sviđa ignoriše.

Prva stvar koju treba izbegavati, kako on navodi jeste, potreba da mu pišete, zovete ga ili razgovarate sa njim.

- Ako prođete pored njega ili jednostavno šetate sa njim, sretnete ga negde, nemojte ga gledati. Prva stvar  koju treba da uradimo je ono što ja zovem "postavljanje temelja". Recite svom mozgu "neću juriti ovog momka"- navodi Kormon.

@alexcormontofficial Do you want to know what to do if a man ignores you? How you can change it? The first tip is all about distance. Do not reach out to him! You need to set the foundation and tell your brain that you will not chase this guy, you will not pursue him, and you will not beg him. You want your answers, but if you don't give him attention, everything will change. #foryou #fyp #datingadvice #datingtips #datingcoach #datinghack #attraction #seduction ♬ sonido original - Alex cormont

Druga stvar na koju treba da se fokusiramo, kako on ističe, je da promenimo svoju fotografiju na društvenim mrežama. Kormon savetuje da je poželjno angažovati nekog profesinalnog fotografa koji će vam uraditi najlepše fotografije tako što ćete sebe staviti u cipele "zvezde". 

Poznati ekspert na svom profilu deli najjednostavnije metode kojima žene treba da ovladaju kako bi imale uspešnu vezu i pomaže lepšem polu da bolje razumeju mušku psihologiju i na koji način muškarci razmišljaju. Ne radi se ni o kakvim "igricama" niti zamkama, već jednostavnom usmeravanju na sebe i svoj život koji žene često zapostavljaju kada im muškarac postane centar sveta.

Još jedan od zanimljivih saveta koje je podelio sa ženama odnosi se na to kako žena treba da se ponaša kako bi muškarac shvatio da je može izgubiti. Trik je kako kaže samo u jednoj jedinoj stvari- izbalansirati svoj život. Kormon ističe da treba održati vezu i ravnotežu između profesionalnog, ličnog i porodičnog života, zatim prijatelja i naravno potencijalnih ljubavi, tako da muškarac shvati da on nije centar vašeg sveta, zbog čega će, kako kaže, uložiti veći napor da privuče vašu pažnju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)