Brak i veze

SUPRUGA NE ŽELI DA BUDE INTIMNA SA MNOM: Zbog jednog neobičnog detalja posumnjao je da ga vara pa pomenuo i trudnoću (FOTO)

Obavljanje kućnih poslova i briga oko dece nisu recept za idealan brak, a u to se uverio i ovaj muškarac.

06.08.2023 21:00

SUPRUGA NE ŽELI DA BUDE INTIMNA SA MNOM: Zbog jednog neobičnog detalja posumnjao je da ga vara pa pomenuo i trudnoću (FOTO)
shutterstock.com

Recept za savršen brak ne postoji, a u to se uverio i jedan muškarac koji je svoju priču odlučio da podeli na internetu. On je 12 godina u braku za koji je smatrao da je idiličan, međutim, izgleda da njegova supruga ne deli mišljenje sa njim.

- Imam 44 godine, a moja žena 41. U braku smo 12 godina i imamo ćerkicu od 8 godina. Ne bih rekao da sam prosečan muškarac koji radi, donosi platu i ne pipa ništa kod kuće. Moja supruga ima dobro plaćen posao, pa kada je ostala trudna u startu smo se dogovorili da ću ja ići “na trudničko bolovanje”. U praksi to znači da žena, ukoliko se dobro oseća, kao što je kod nas bio slučaj, posle porođaja se vrati na posao, dok muškarac uzima “bolovanje” i ostaje kod kuće da čuva novorođenče - započinje svoju priču ovaj muškarac.

Pixabay

Mislio je da imaju savršen brak

On ne samo što je čuvao i vaspitavao ćerku, već je i po povratku na posao nastavio da pere uvek svoje stvari, sređuje sudove, kuva i brine oko deteta.

- Do pre nekih godinu i po dana mogao sam da kažem da nam je brak veoma idiličan, međutim, od tada su se mnoge stvari promenile. Moja supruga više uopšte ne želi da bude intimna sa mnom, a kada imamo retke odnose, to je uvek na moju inicijativu i mislim da glumi orgazam. Mi nikada više ne pričamo, dok za dopisivanja sa ko zna kime uvek ima vremena. Počeo sam da sumnjam da me vara. Ona često ostaje do kasno na poslu i ide na službena putovanja, ne znam ni kako bih joj ušao u trag. Takođe, telefon ne ispušta iz ruku, a počela je da ga nosi sa sobom i u toalet, postajem očajan, a dao sam sve od sebe - požalio se ovaj čovek.

shutterstock.com

Postao očajan i sumnja da ga supruga vara

Komentari su brzo usledili.

- Ne mora odmah nužno da znači da vas žena vara, ali očigledno je da je nečim nezadovoljna.

- Posle toliko godina braka morate da budete iskreni jedno sa drugim, pa očekujte to i od nje i otvoreno razgovarajte.

- Šta god da je u pitanju nije došlo preko noći, niti će se preko noći rešiti, ukoliko ne možete sami, potražite pomoć psihoterapeuta kako bi sačuvali brak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)