Ispovesti

MESECIMA SU BILI U VEZI, ONDA JOJ JE SAOPŠTIO BOLNU ISTINU: Sve vreme mu je slepo verovala, sada proživljava agoniju (FOTO)

Očajna žena se požalila da je muškarcu u koga se zaljubila bila samo rame za plakanje.

31.07.2023 21:00

MESECIMA SU BILI U VEZI, ONDA JOJ JE SAOPŠTIO BOLNU ISTINU: Sve vreme mu je slepo verovala, sada proživljava agoniju (FOTO)
shutterstock.com

Raskid je uvek bolan sam po sebi, a dodatno je teško kada sa novom osobom pokušavate da prebolite onog koga niste uspeli ni samostalno. Sa tim se suočila ova mlada žena, ali nije ona bila ta koja pati.

- Imam 29 godina, a moj dečko 31. Upoznala sam ga na roštilju kod zajedničkih prijatelja. Tada je prošlo tri meseca kako je devojka raskinula sa njim i tada je uveliko patio zbog raskida. Ipak, uplovili smo u neku vrstu odnosa. Tačnije, počeli smo da spavamo zajedno, a potom i da provodimo sve više slobodnog vremena. Tako je prošlo pola godine. U početku je mnogo patio zbog bivše i bila sam mu samo rame za plakanje, ali kasnije je delovalo kao da smo u pravoj vezi - započinje ispovest ova žena.

shutterstock.com

Tešila ga i zaljubila se

Ona je smatrala da će njen dragi posle nepunih godinu dana konačno preboleti bišu, pogotovo jer su njih dvoje već 6 meseci bili u vezi, zato je bila zapanjena njegovim priznanjem.

- Poslednjih meseci s vremena na vreme nije mogao da ima se*s sa mnom. Rekao bi mi da i dalje misli na bivšu ili da mu jednostavno nije do toga. Sinoć mi je tek priznao kako je shvatio da zapravo više uopšte ne želi da ima se*s sa mnom pošto je ipak došao do zaključka da nije preboleo bivšu. Jedino je ostao nedorečen po pitanju toga da li još uvek pati za njom ili ga ja prosto uopšte ne privlačim, čak ni za se*s, a verovatno i jedno i drugo. Ponudio je da ostanemo prijatelji, ne znam da li da pristanem na to, zavolela sam ga i očajna sam - objasnila je ova ostavljena žena u ispovesti za San.

shutterstock.com

Javio joj da nikada nije preboleo bivšu

Savetnica za partnerske odnose imala je da poruči stvari koje joj se sigurno neće dopasti.

- Ukoliko je toliko bio očajan nije ni trebalo da vas zavlači ni poslednjih pola godine, sada tek nema nikakve nade ni za šta. Nije pametno da posle pola godine veze i činjenice da vi i dalje želite da budete intimni sa njim, vi sada na silu da pokušavate da budete prijatelji u nadi da će konačno preboleti bivšu ili vam se vratiti. Ne možete da budete prijatelj sa nekim ko ne zna na čemu je ni sam sa sobom. Ukoliko konačno shvati da je preboleo bivšu i da zaista želi da bude sa vama, razmislite da li da mu pružite šansu, u suprotnom ne gubite vreme da bi nekome bili rame za plakanje - poručila je savetnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)