Ispovesti

ZAKAZALI SU VENČANJE A ONDA MU JE STIGLA PORUKA OD NJE: Kada je ugledala prepisku svog verenika sa drugom ženom zanemela je od šoka, ali to nije bilo sve!

Zajedno su bili tri godine i ona je verovala da živi najlepšu ljubavnu bajku.

05.08.2023 21:00

ZAKAZALI SU VENČANJE A ONDA MU JE STIGLA PORUKA OD NJE: Kada je ugledala prepisku svog verenika sa drugom ženom zanemela je od šoka, ali to nije bilo sve!
shutterstock.com

Upoznavanje preko nekog od brojnih internet sajtova ili dopisivanje preko društvenih mreža često se ne doživljava kao prevara u pravom smislu reči. Za one koji su doživeli ovo iskustvo ovakva vrsta prevare ih je itekako povredila.

Upravo ovo se dogodilo jednoj Britanki koja je u ispovesti za San ispričala kako je uhvatila svog budućeg muža na delu. On se pravdao da je nije prevario zato ženu sa kojom je dopisivao nikada uživo nije upoznao.

- Imam 29 godina, a moj pratner 32. Zabavljamo se već tri godine i nedavno me je zaprosio, a ja sam oduševljeno pristala da se udam za njega. Čak smo i zakazali svadbu za leto naredne godine. Bila sam sigurna da živim najlepšu ljubavnu bajku i da pored sebe imam čoveka s kojim su ostati do kraja života. Međutim, u poslednje vreme sam ga često zaticala sa telefonom u rukama. Pravdao se da ima mnogo posla i da se šalje mejlove poslovnim partnerima. Nisam imala razloga da sumnjam, niti sam inače osoba koja je neosnovano ljubomorna ili koja voli da “zabada nos” u tuđe stvari - započinje ispovest ova mlada žena.

pexels.com

Pristala da se uda za njega i mislila je da on čovek njenih snova

Kako je objasnila sasvim slučajna otkrila s kim se zapravo dopisuje njen budući suprug. 

- On je otišao je da se tušira i to je potrajalo, iako obično brzo bude gotov. Počele su da mu stižu poruke na telefon. U početku nisam reagovala, ali one nisu prestajale da stižu, pa nisam mogla da ih ignorišem. Došla sam do telefona i otključala ga, tada sam videla kompletnu prepisku moga verenika sa nekom nepoznatom ženom. Bila sam zapanjena onim što gledam! - rekla je ona.

Osim vrele prepiske videla je i eksplicitne fotografije koje je ta žena slala njenom budužem mužu.

On nikada nije tražio meni takve slike, ali zato je želeo da dobije fotografije te nepoznate žene. Telefon mu je preplavljen eksplicitnim fotografijama žene sa velikim grudima u krupnom kadru. Ono što joj je pisao, slike i snimke koje joj je slao ostavili su me bez reči od šoka. Kao da je u pitanju bio neki drugi čovek, koga uopšte ne poznajem. Čim je izašao ispod tuša suočila sam se njim! Nije ni pokušao da slaže, priznao je sve, ali se pravdao “da to nije ništa, puko prekraćivanje dosade” i da tu ženu nikada nije video uživo, niti je imao nameru. Kleo se da će to prekinuti i molio za oproštaj, ali ne znam da li mogu opet da mu verujem - pojadala se ona.

Shutterstock

Pošto ga je uhvatila na delu, verenik joj priznao sve!

Saveti na ovu priču su ubrzo usledili.

- Jednom izgubljeno poverenje se teško ispravlja, ali ukoliko on zaista ima nameru da se popravi, pružite mu šansu pa ćete videti da li dela prate njegove reči.

- Pošto sumnjate da li je on uopšte pravi posle svega, možete da otkažete venčanje. To bi ga dodatno dovelo u situaciju da se preispita. Ako se ipak odlučite na brak sa njim, svadbu možete uvek ponovo da zakažete.

- Mnogi smatraju da je konstantno dopisivanje sa nekom ženom prevara kao i bilo koja druga. Najbolje rešenje bi bilo da oboje odete do psihoterapeuta i poradite na svom odnosu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)