Brak i veze

BOGATI ARAPSKI MILIJARDER JE OSTAVIO IZ BIZARNOG RAZLOGA: Devojka progovorila o sudbini koja ju je zadesila i izazvala buru komentara(VIDEO)

Nije ni slutila da će joj se ovakvo nešto desiti.

04.08.2023 16:02

BOGATI ARAPSKI MILIJARDER JE OSTAVIO IZ BIZARNOG RAZLOGA: Devojka progovorila o sudbini koja ju je zadesila i izazvala buru komentara(VIDEO)
Shutterstock

Kada spomenemo arapski svet pre svega pomisliimo na veliko bogatstvo, naftu, pustinje, ali i na položaj žena u tamnošnjoj kulturi. One su za nas uvek bile misterija i mnogo je nagađanja o tome kakav je njihov položaj u braku. Jasno je da imaju neka prava, ali koliko su ta prava velika u odnosu na muževljeva je tema koju nikada nećemo do kraja istražiti. Međutim, zahvaljujući društvenim mrežama i razvoju tehnologije, možemo da zaronimo u njihov svet koliko nam one to dozvole.

shutterstock.com

Žene u Islamu nemaju isti položaj kao muškarci, ali ne znamo tačno koja su njihova prava.

Poznato je da su Arapi, ukoliko imaju dosta novca, veoma galantni. Njihove žene su obučene po poslednjoj modi, iako to ne možemo da vidimo zbog njihove tradicionalne odeće. Veoma često su oni ti koji biraju stvari svojim suprugama. Video snimak ove devojke, bivše žene arapskog milijardera, zapalio je društvene mreže. Jasno je stavila do znanja koliko mu ona malo znači kada je ostavio zbog "pogrešne odevne kombinacije". Međutim, nije bila u pitanju samo odevna kombinacija već i bogata žena. 

shutterstock.com

Ova tužna žena je rekla kako je suprug ostavio samo zbog pogrešnog izbora haljine.

Ovaj Tiktok video je istog momenta postao viralan i pokrenuo je buru komentara. Naime, devojka pokazuje kako prelazi prstom preko telefona tražeći novu haljinu u četiri posle podne zato što je njen bogati suprug, koji ima kompanije u vrednosti od 300 milijardi evra, bio ljut na nju zbog njenog izbora i ostavio je zbog devojke iz njihovog komšiluka koja je bogatija.  

Komentari nisu prestajali da se nižu, a mnogim korisnicima ove društvene mreže nije bilo jasno da li je u pitanju samo šala. 

 

- Ostavio te je zbog trofeja.

- Ovožavam ove igre - bili su neki od komentara.

Međutim, neki su ovaj video shvatili veoma ozbiljno i saosećali su se sa ovom devojkom. 

- Da li je moguće da je to uradio?

- Definitivno si se našla u pogrešnoj kući i pored pogrešnog muškarca.

- U tvoj život će doći neko mnogo bolji - glasili su samo neki od komentara

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)