Zanimljivosti

"DOBILA SAM KUĆU NA POKLON POSLE POROĐAJA, ZNAM KOLIKO VREDE MOJE USLUGE": Žena fudbalera nemilice troši njegov novac, sada je otišla korak dalje (FOTO+VIDEO)

Čenen Džonson je TikTokerka, supruga i "taze" majka koja živi na visokoj nozi i to ne krije.

03.08.2023 11:05

"DOBILA SAM KUĆU NA POKLON POSLE POROĐAJA, ZNAM KOLIKO VREDE MOJE USLUGE": Žena fudbalera nemilice troši njegov novac, sada je otišla korak dalje (FOTO+VIDEO)
tiktok/juandchan

Prema nekom nepisanom pravilu, nakon rođenja bebe, mnoge mame dobijaju vredne poklone od supruga. Većina muževa se opredeljuje za skupocen komad nakita. Međutim, žene košarkaša i fudbalera imaju tu privilegiju da dobiju i neki veći poklon.

Čenen Džonson je supruga američkog fudbalera Džuvana Džonsona iz Nju Orleans Seintsa, a ona je i prethodnih godina bila glava tema u medijima. Američki tabloidi su je proglasili za sponzorušu zbog njene izjave da suprugov novac troši kako god joj se prohte.

- Kad god mu stigne plata, trošim koliko želim, jer je to naš novac. Njegova je odluka da mi plati šta god poželim. Vidi, ja ću kuvati, čistiti i sve to, ali kad on donese pare u kuću, ja ću ih potrošiti. To se zove brak. Sve što je njegovo i moje je. Živim jako dobro i ne znam zašto bih išta menjala - priznala je ona u objavama na njihovom zajedničkom profilu na TikToku koji prati blizu 3 miliona ljudi.

Njen suprug je imao jasan odgovor na prozivke koje su usledile na račun Čenen.

- Dok svi verovatno misle da me ona koristi zbog novca koji zarađujem u fudbalu, ona njime plaća račune - stao je on u zaštitu svoje supruge, sa kojom je nedavno dobio ćerkicu.

Ovaj put Čenen je otišla korak dalje, pa je pred rođenje njihovog prvog deteta pohvalila kako je od supruga dobila i kuću na poklon. Čenen se dodatno našalila da nije ni očekivala da će činjenica da je trudna proći "jeftino" po njenog supruga. Ona se osvrnula i na starletu Kortni Kardašijan koja sa novim mužem, Travisom Barkerom, čeka svoju 4. bebu i na reči koje je ona povodom jedne od svojih trudnoća rekla u rijalitiju o životu Kardašijanki: "Zar mislite da ja rađam decu za džabe?!" 

- Znam koliko vrede moje usluge - napisala je Čenen, a to nije prošlo nezapaženo.

@juandchan I know what my services are worth🏡🤰🏽 #juandchan ♬ original sound - entertainment

Korisnici TikToka ovoga puta složili su se da svaka žena kada rodi dete zaslužuje poklon.

- Veruj mi, to je najmanje što muškarci mogu učiniti. 

- Porođaj nije šala, pa mora da vredi.

- Apsolutno mi se sviđa ovo.

- Tako i treba!

- Normalno da treba da naplatiš sve, uzmi taj poklon i uživaj!

- Ništa u životu nije besplatno.

 

 

Ova dama je nedavno svima zapušila usta objavivši snimak gde je retrospektiva njenog zabavljanja sa sadašnjom zvezdom fudbala, a po fotografijama se vidi da njihova ljubavna priča datira još iz perioda kada je ona imala 21 godinu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)