Roditeljstvo

KRENULA JE U ŠETNJU SA BEBOM I IZNELA JE KOLICA: Taman kad je htela dete da spusti u njih, ugledala je zapanjujući prizor! (FOTO+VIDEO)

Majka je bila u žurbi i nije primetila da se nešto neobično dešava.

30.07.2023 19:00

KRENULA JE U ŠETNJU SA BEBOM I IZNELA JE KOLICA: Taman kad je htela dete da spusti u njih, ugledala je zapanjujući prizor! (FOTO+VIDEO)
Instagram-catsbymakana

Roditelji uglavnom ne čekaju da beba dođe u kuću kako bi je opremili za mališana koji treba da stigne. Krevetac, kolica, ljuljalice i ormarići se tako često postavljaju po domu pre nego što dete u njega dođe.

Neretko su novopečene majke u prvim mesecima pomalo i rastrojene usled silnih obaveza koje imaju i neispavanosti. Tako se desi da pojedine stvari zaborave u žurbi i da na neke detalje neobraćaju previše pažnje.

Upravo to se desilo i ovoj mami koja je rešila da prošeta bebu u kolicima. Bilo da je reč o tome da je želela da bebu prošeta pored kuće ili da ubaci kolica u auto i odveze se negde sa detetom, ovu mamu vidimo kako sve obavlja u žurbi. Ona očigledno negde kasni budući da nije imala vremena da iznese prvo kolica, pa bebu, već izlazi držeći dete u jednoj ruci, a vukući kolica u drugoj.

Snimak je za kratko vreme postao viralan i dobio 430.000 sviđanja samo na Instagramu. Mnoge je nasmejala činjenica na koji način je ova žena saznala da kolica nisu prazna. Spoljne kamere zabeležile su trenutak kada mama u žurbi izlazi, noseći dete i vukući kolica. Međutim, na snimku se jasno vidi mačka koja je baš u kolicima zaspala i koja je vidno probuđena i zbunjena situacijom u kojoj se kolica u kojima mirno drema kreću. Žena uopšte nije ni primetila da je mačka u njima kada je krenula da ih iznosi napolje. 

Mnogi su u komentarima odreagovali salvom smeha, a pohvalili su ovu ženu zato što je ona shvativši da je mačka ostala u kolicima, a da su kolica napolju, odmah rukom pridržala mačku, kako ona uplašeno ne bi iskočila iz kolica i pobegla, budući da je očigledno u pitanju kućna mačka.

- Ova mačka je garant u početku mislila da je kidnapuju!

- Mačka koja ne zna u panici šta da radi, da li da pobegne ili da ostane da se provoza.

- Svaka čast ovoj ženi kako je brzo odreagovala, dete čvrto drži, vuče kolica, a potom odmah pridržava i mačku da ne pobegne, žena za sve.

- Mačka koja je u fazonu: “Pa ovo je divno, ne samo što sam ukrala bebina kolica, već me sada i mama šeta!”

- Svi koji se brinu da bi mačka pobegla, mogu da se opuste. Kućne mačke su se navikle na unutrašnji prostor. Možda im je interesantno da istraže šta je napolju, ali posle nekoliko minuta bi mjaukale na sav glas da ih nađu, spasu i vrate u kuću! -samo su neki od komentara na ovaj simpatični snimak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)