Mace

ONA JE KRALJICA DRAME I ZAPOMAŽE NA SAV GLAS: Uplašena mačka pokušava da pobegne, a razlog straha se kosi sa njenim instiktima i prirodom! (VIDEO)

Iako nauka kaže da su mačke predatori koji prirodno love svoj plen, ova je pokazala drugačije sposobnosti.

11.07.2023 12:00

ONA JE KRALJICA DRAME I ZAPOMAŽE NA SAV GLAS: Uplašena mačka pokušava da pobegne, a razlog straha se kosi sa njenim instiktima i prirodom! (VIDEO)
printscreen/instagram.com

Mačke su po prirodi predatori i domaća mačka vodi poreklo od afričke divlje mačke, a uz ljude žive već oko 3.500 godina. Postoji veliki broj raznih rasa domaćih mačaka, a instikti su im ostali nepromenjeni već hiljadama godina. 

U pitanju su vrlo inteligentne životinje a glavni zadatak domaće mačke je  da lovi miševe. Međutim, nisu sve mačke iste a mnoger krznene ljubimice su prilično razmažene. Kako kućni ljubimci naučile su da redovno dobijaju hranu umesto da je same ulove. 

Foto: Shutterstock

Mačka prirodno lovi miševe i drige glodare, za razliku od naše kraljice drame

Međutim, još nije zabeleženo da se mačka boji miša, barem ne do sada. Snimak koji se pojavio na Instagramu nasmejao je i zbunio na hiljade ljudi.

U snimku koji je postavljen na mreže vidi se uplašena mačka koja zapomaže iz sveg glasa i pokušava da pobegne iz prostorije kroz staklo na vratima.

Preslatka bela mačka toliko je uplašena da bukvalno visi na kvaki dok mjauče na sav glas. Razlog za njen strah je miš koji se vidi u pozadini koji zbunjeno trči na sve strane dok čovek pokušava metlom da ga onesposobi.

Nije poznato kako se završio ovaj lov, ali je više nego jasno da mačka pokušavala da pobegne od muša, zaboravljajući sopstvene primarne instikte. 

Usledili su brojni komentari, a mnogi ljudi su govori da ne veruju šta se događa.

- Gospođa mačka je prava kraljica drame! Kuka kao neke žene kad vide miša.

- Monžda neće da rizikuje da polomi nokte dok lovi miša.

- Pogledala sam ovaj video 50 puta i smejala sam se do suza. Ovo je neverovatno.

- Ovako izgleda kada nisi zainteresovan za kućne poslove. 

- Uživo Tom i Džeri - bili su samo neki od komentara na ovaj post.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)