Mace

SVE BILO SPREMNO ZA DOLAZAK BEBE, A NJEMU SE TO NIJE DOPALO: Mačak preoteo dečju stolicu za ljuljanje i nema nameru da se pomeri, komentari se samo nižu (FOTO+VODEO)

Sudeći po njegovom blaženom izrazu nema nameru da se odrekne nove igračke.

15.07.2023 19:00

SVE BILO SPREMNO ZA DOLAZAK BEBE, A NJEMU SE TO NIJE DOPALO:  Mačak preoteo dečju stolicu za ljuljanje i nema nameru da se pomeri, komentari se samo nižu (FOTO+VODEO)
Instagram-openlygaypets

Mnogi vlasnici mačaka kao kućni ljubimci mogu biti umiljate, ali i manipulativne. Ljubitelji mačaka često ističu da ne postoji ništa što ne bi uradili za svoje krznene lepotice koje to znaju da iskoriste. Mačke su veoma inteligentne i često shvataju više nego što ljudi misle. 

Dolazak bebe u dom može biti stresan za mačku posebno ukoliko je dugo bila ljubimica. Verovali ili ne, mogu čak biti i ljubomorne na dete, treba im vreme da se naviknu na novonastalu situaciju, ali retko kad će povrediti dete. 

Snimak objavljen na društvenim mrežama dokaz je koliko mačke mogu da budu posesivne i da s njima treba postupati nežno i sa puno ljubavi.

Naime, snimak koji se pojavio na društvenim mrežama izazvao je salve smeha i komentara. Vlasnica prelepog belog mačka napisala je da očekuje svoje prvo dete, ali nije očekivala reakciju svog ljubimca.

Očekujem prvu bebu veoma brzo i namestila sam sve po stanu za njen dolazak. Međutim, moj mačak misli da su sve te nove stvari tu zbog njega - podelila je svoje iskustvo buduća mama u postu.

Mačak je preoteo stolicu za ljuljanje za bebu i nema nameru da je napusti. Još kad se uključi pa se stolica lagano i ritmično ljulja, on baš uživa. Sudeći po njegovom blaženom izrazu mačak nema nameru da se odrekne nove igračke.

Usledili su brojni komični komentari, ali i podrška prelepom mačoru.

- Ali on je zapravo tvoja prva beba.

- Msilim da ćeš morati da kupuješ sve duplo, pa i novu stolicu za ljuljane za bebu.

- Savršena ideja šta da kupim svojoj mački.

- Meni ovo izgleda toliko udobno da bih i ja sam tu legao, a kamoli mačka.

- Tvoja beba će od prvog dana deliti sve sa ovim mačkom.

- Jao kako je sladak i koliko uživa. Bilo bi mi žao da ga izbacim odatle. 

- Prioriteti moraju da se znaju, recimo, ko je prvi stigao u dom - bili su samo neki od duhovitih komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)