Brak i veze

KO KAŽE DA NOVCEM NE MOŽE DA SE KUPI LJUBAV? Plavokosa lepotica nudi 5.000 dolara onome ko joj nađe muža, a ovo su njeni uslovi (FOTO+VIDEO)

Iv Tili-Kolson ima 35 godina i uspešno se bavi advokaturom ali ne može da pronađe čoveka svog života.

13.07.2023 13:00

KO KAŽE DA NOVCEM NE MOŽE DA SE KUPI LJUBAV? Plavokosa lepotica nudi 5.000 dolara onome ko joj nađe muža, a ovo su njeni uslovi (FOTO+VIDEO)
TikTok-ebtilley

Iv Tili-Kolson je advokatica od 35 godina koja je rešila da po svaku cenu pronađe muža. Ova visoka, vitka  plavuša ponudila čak 5.000 dolara na Tik Toku onome ko je spoji sa čovek sa kojim će stupiti u brak. Naravno ukoliko ne dođe do svadbe od para nema ništa, ali ukoliko se sa tim muškarcem zaista venča, bilo da budu u braku 20 dana ili 20 godina, provodadžija dobija 5.000 dolara.

- Mnoge prijateljice me spajaju sa njihovim prijateljima, ali iz nekog razloga nikako da pronađem čoveka svog života. Zato sam rešila da dam oglas. Dakle nudite mi potencijalne muškarce, a ukoliko se za nekoga zaista i udam, nakon sklapanja braka dobićete 5.000 dolara. Potpuno je nebitno koliko dugo ćemo biti u braku - objasnila je Iv, a piše Njujork post.

@ebtilley #stitch with @Dear Media I have never been more serious. I’m tired of being told, “its so easy.” Set me up 🤑🤍 #setup #firstdate #friendship #meetcute #bff #bet ♬ Sunshine - WIRA

Prema rečima ove plavokose lepotice do sada je izlazila sa različitim muškarcima, ali iz nekog razloga, posle epidemije koronavirusa sve se promenilo kad su u pitanju izlasci i zabavljanje.

- Ranije sam izlazila sa muškarcima koje sam poznavala lično ili smo se zbližili putem onlajn sajtova za upoznavanje. Međutim posle pandemije muškarci više devojkama uopšte ne prilaze lično. S druge strane oni koji su sada na sajtovima za upoznavanje, kao da su tamo da bi ubijali dosadu, budući da većina njih uopšte nema nameru da se sa nekom devojkom upozna lično. Pojedini su ovaj moj “korak” da plaćtim nekome kako bih došla do muža ocenili kao očajan, ali to je samo njihovo mišljenje. Ja mislim da “dobar muž para vredi” - objasnila je ova duhovita pravnica.

Prema rečima Iv potencijalan suprug mora da ispunjava listu uslova, za koju ona smatra da nije preterana. Što se tiče njegovog obrazovanja, završenog fakulteta ili bankovnog računa, Iv nije pravila pitanje. Za nju je idealan suprug neko ko je duhovit i ko će imati “prosečno dobar britanski humor”. Od fizičkih karakteristika ona je istakla da joj je jedino bitno da je visok zato što je i sama prilično visoka. Kako je objasnila, ranije je izlazila sa nižim muškarcima kojima je smetalo kad obuje štikle, tako da sada ne bi ni izašla sa nekim ko nije visok bar 180 cm. Budući da ona ima 35 godina, muškarac mora imati između 27 i 40 godina i uslov je da nikada ranije nije bio oženjen, tačnije da mu ona bude prva žena.

- Ne postoji mogućnost da nekome budem druga žena. Prosečni, niski Britanci ne dolaze u obzir, jedini ulsov je da bude viši od 180 cm, da li je to suviše što tražim? - upitala je ova dama koja čeka muža.

Njen post naišao je na različite komentare od osuda do podrške.

- Očajnice! Da li je moguće da preko oglasa tražiš muža.

- Ne razumem. Lepa si žena šta ti to treba.

- Momci, javite se i uzmite pare kad vam se već nude - bili su neki od brutanih komentara.

Međutim, bilo je i onih koji su je podržali.

- Zašto ste napali ženu, niko ne zna kako će naći svoju sreću. Ako ona smatra da je ovo pravi put zašto da ne.

- Muškarci zaista imaju problem da priđu ženama, tako da te u potpunosti razume i podržavam - bile su reči jedne dame koja je rekla da se i sama nalazi u istoj situaciji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)