Brak i veze

ŽENA JE PRIMETILA KAKO JOJ SE BRAK RASPADA NAKON ROĐENJA DECE: Ono što je uradila potpuno je oduševilo njenog supruga, o ovom gestu svi govore (VIDEO)

Da ljubav ne bi postala navika i monotonija, potrebno ju je začiniti sitnim znacima pažnje, a ovom paru baš to je pošlo za rukom.

10.07.2023 17:01

ŽENA JE PRIMETILA KAKO JOJ SE BRAK RASPADA NAKON ROĐENJA DECE: Ono što je uradila potpuno je oduševilo njenog supruga, o ovom gestu svi govore (VIDEO)
Instagram-wavesandlilacs

Brak je institucija kojom je ljubav krunisana između dvoje ljudi. Zabavljanje je najlepši period, zaljubljenost vremenom preraste u ljubav, a onda na red dođe venčanje, deca, poslovne obaveze i ljubav polako prestaje da bude zvezda vodilja supružnicima. Sve je manje vremena za romantične trenutke u kojima se uživalo na početku veze.

Baš kao što biljke uvenu ukoliko se redovno ne zalivaju, ako se ne brine o njima sa puno ljubavi, slično je i sa partnerima. Tačno je da je ljubav bezuslovna, ali u pravu su bile i naše bake koje su poučene životnim iskustvom često mlađim generacijama govorile koliko je truda potrebno uložiti da bi jedan brak opstao. Nije ni čudo što danas ima mnogo više razvoda nego što je to bilo u vreme naših baka.

Jedna žena je tako primetila da kada je ostala trudna sa jednim detetom, a potom i drugim, hvatala je sebe da samo iščekuje kada će joj suprug doći sa posla kako bi doneo iz marketa ono što joj je bilo potrebno. Ponekad bi je uhvatio tokom pripreme ručka ili uspavljivanja dece i gotovo da je njegovo prisustvo počelo da joj smeta. Onda je jednog dana videla koliko joj suprug neveselo dolazi sa posla i rešila je da više nikada ne dozvoli da joj bilo šta “ukrade” trenutak kada će ga sačekati na vratima doma.

Ona bi čula kada bi njen suprug parkirao automobil ispred njihove kuće, i šta god bi radila u tom trenutku, sem, naravno, dojenja dece, ostavljala bi kako bi došla da ga sačeka na vratima uz širok osmeh i poljubac. Njegovo raspoloženje je počelo da se menja. Nije više smrknut dolazio kući. Supruga ga je čekala prvo sa psima, potom sa jednim detetom, a posle i sa drigim. Vremenom je počela da se raduje njegovim dolascima kući, kao i on sam. To je bio specijalno njihov ritual koji su oboje jedva čekali i to im je bukvalno poboljšalo brak.

 

Ovaj par sada ima petoro dece, a njihova ljubav je primer kako se na uspešnom braku treba raditi svakoga dana.

- Neka su blagosloveni i oni i njihova deca.

- Poučena ovim videom i ja sam počela svoga supruga da svakodnevno dočekujem sa posla i već se vidi pomak u našem odnosu.

- Ova žena koja jedva čeka da poljubi muža je najveća nagrada ovom čoveku na kraju dana.

- Srećan je svako kad ima nekoga kod kuće ko jedva čeka da ga vidi.

- Lepo ste rekli, i cveće kada se ne neguje, uvene, pa tako i ljubav.

- Kao što ne dopuštamo da korov istera cveće iz naše bašte tako identično ne treba dopustiti ni da nemarnost istera ljubav.

- Ljubav treba slaviti svakodnevno.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)