Brak i veze

UDALA SE, ALI ONDA NIJE MOGLA DA POLJUBI SUPRUGA: Mislila je da ga voli, čekali su bebu a ona se zapitala da li je napravila pravi izbor bračnog partnera (FOTO/VIDEO)

Maksi Dakr je imala veoma osetljivo čulo mirisa od kada je saznala da će postati mama, ali zbog jedne stvari izbegavala je muža punih devet meseci

03.07.2023 20:00

UDALA SE, ALI ONDA NIJE MOGLA DA POLJUBI SUPRUGA: Mislila je da ga voli, čekali su bebu a ona se zapitala da li je napravila pravi izbor bračnog partnera (FOTO/VIDEO)
Instagram- maxiducer

Maksi Dakr je imala specifične probleme tokom trudnoće koje su na trenutak učinili da se zapita da li je napravila dobar izbor svog bračnog partnera. Mnogim ženama se dešavaju brojne promene i kada su u predmenstrualnom ciklusu, a trudnoća neminovno nosi niz hormonskih i mnogih drugih promena koje mogu da utiču na njihovo i psihičko i fizičko zdravlje. Maksi je tako dobila ogromnu odbojnost prema suprugu.

- Jedno od najjačih čula koja su mi se aktivirala tokom prve trudnoće je bilo čulo mirisa. Moj miris je bio veoma pojačan, ali kada bi me suprug poljubio, osetila bih neverovatan smrad. To nije bio tipičan jutranji zadah, to je bio smrad kao da on nije prao zube bar mesec dana. Samo što nisam povratila i bukvalno sam bežala bar metar od njega tokom cele trudnoće. Uopšte nisam znala kako da reagujem i šta da mislim. Mislila sam da volim svog supruga i samo što smo se venčali, a onda sam shvatila da mi se gadi poljubac sa njim i bila sam očajna - objasnila je gospođa Dakr, a o tome je pisao i Njujork post.

 

 

Ova žena je tako jedva čekala trenutak kada će se poroditi da bi shvatila da li su samo hormoni ti koji utiču na njeno raspoloženje. 

- Posle rođenja sina hormoni su mi se vratili u normalu. Strepela sam, ali sam ponovo osetila onu zaljubljenost u svog supruga kada me je poljubio posle porođaja. Tokom trudnoće sam ga terala da čak 4 puta dnevno pere zube, ali bi mi i pored toga bilo muka kako mi se približi. Posle rođenja sina, srećom ponovo se sve vratilo u normalu i shvatila sam da je to taj čovek kome sam se zaklela na vernost i koga jedino volim - odgovorila je ona.

Srećni par je na putu da ponovo postanu roditelji, budući da je ova žena ponovo trudna, a to je saznala na krajnje neuobičajen način.

- Jednog dana prišla sam suprugu da ga poljubim i ponovo sam osetila istu odvratnost od poljupca. Istog trena sam pomislila da sam ponovo trudna, što se ispostavilo kao tačno. Budući da mu tokom prve trudnoće nisam rekla da mi se gadi poljubac sa njim, sada on to zna. Bio je zapanjen u početku, ali je shvatio da će to trajati samo dok se beba ne rodi. Ovog puta nosim devojčicu, ali ponovo se plašim da poljubim supruga zbog užasnog nedefinisanog smrada. Jedva čekam da se porodim kako bih ponovo mogla da ljubim svoga muža i uživam u njegovom zagrljaju. Mnoge žene i lekari su mi rekli da zapravo ta moja reakcija tokom trudnoće uopšte nije čudna i da mnoge žene tako reaguju - objasnila je Maksi. 

Ona drugu trudnoću mora da održava i da leži u bolnici zbog čega jedva čeka dolazak kući, rođenje bebe i ljubljenje sa suprugom.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)