Brak i veze

DEVOJČICA JE SAZNALA DA ĆE DOBITI BRATA, A KADA JE DOŠLA U PORODILIŠE USLEDILA JE DRAMA: Čulo se samo jecanje i cika, ovome se niko nije nadao (VIDEO)

Kaže se da deca ne mogu da sakriju emocije i to se dokazalo ovaj put kao veoma istinito.

30.06.2023 13:19

DEVOJČICA JE SAZNALA DA ĆE DOBITI BRATA, A KADA JE DOŠLA U PORODILIŠE USLEDILA JE DRAMA: Čulo se samo jecanje i cika, ovome se niko nije nadao (VIDEO)
Instagram-goodnews_movement

Majke koje očekuju drugo dete podjednako su uzbuđene kao i sa prvim, međutim, mnoge se pribojavaju da li će takvu istu reakciju deliti i njihov prvenac. Dobiti brata ili sestru nije mala stvar, prvo dete će uglavnom novog člana porodice videti kao potencijalnog "uzurpatora" koji "otima" ljubav roditelja koja je do tada pripadala samo njemu. Za njega je ovo kraj etape u kojem je samo on bio centar pažnje, tako da nije retkost da u samom početku beba ne dobije pravu ljubav i podršku starijeg brata ili sestre.

 

Ma koliko se pojedini brinuli oko neprihvatanja nove bebe od strane prvog deteta, tu su oni drugi mališani kojima je životna želja da dobiju brata ili sestru. Jedna devojčica je tako postala viralna na Instagramu, a dobila je i blizu 350.000 sviđanja. Njena reakcija na činjenicu da će njena mama dobiti bebu dečaka je preplavila društevne mreže. Ona sedi i gleda čestitku gde joj mama saopštava da će dobiti brata. Na licu ove ljupke devojčice prvo je vidan šok, a kada shvata da će se svi njeni snovi uskoro ostvariti, počinje da roni suze radosnice.

Kaže se da deca ne mogu da sakriju emocije i to se dokazalo ovaj put kao veoma istinito. Na snimku koji je objavljen na TikToku roditelji su devojčicu uključili u celu trudnoću, tako da ona veselo pozira sa mamom, učestvuje u sređivanju sobe za brata, glavna je na proslavi uoči najave rođenja dečaka, dok nežno svakodnevno mazi stomak i deluje kao da uveliko komunicira sa bratom koji tek treba da se rodi. Iako je delovalo da je pripremljena, velika količina emocija ju je ponovo savladala i kada je u porodilištu prvi put videla brata, tako da kreće da plače od sreće identično kao i kada je saznala da će postati ponosna starija sestra.

- "Drago mi je što se konačno vidimo" ovo je najslađa starija sestra na celom svetu - stoji u opisu ove objave.

- Divno dete, roditelji su odradili najbolji posao -

- Ne mogu da verujem koliko iskreno i prelepo srce ima ova devojčica i koliko uverljivo se ne skriva da pokaže svoje emocije -

- Već mogu da zamislim kako ovo dete postaje jednoga dana najbolja majka na svetu -

- Mala me je ganula do suza, jecam baš poput nje -

- Kada bi samo sve bebe bile ovako voljene i prihvatane, svet bi bio mnogo lepše mesto -

- Ovo je nešto najlepše što sam u životu videla na društvenim mrežama -

- Toliko emotivno i divno, čestitke svima -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)