Roditeljstvo

SVET PLAČE ZBOG OVOG DEKE, SUZE SAME TEKU: Sedeo je u restoranu, a onda mu je iznenada prišao konobar i stavio nešto pred njeda, usledio je TAJAC, PA ŠOK! (FOTO/VIDEO)

Šta se dešava kada imate toliko godina da mislite da su svi zaboravili na datum vašeg rođenja, ali onda vas iznenade vaši najmiliji?

09.06.2023 10:01

SVET PLAČE ZBOG OVOG DEKE, SUZE SAME TEKU: Sedeo je u restoranu, a onda mu je iznenada prišao konobar i stavio nešto pred njeda, usledio je TAJAC, PA ŠOK! (FOTO/VIDEO)
Instagram-w4ndall

Rođendan je neizostavni datum koji potajno priželjkuju da proslave čak i oni koji su oštro protiv bilo kakvog obeležavanja tog slavlja. Kada se dođe u neke zrele godine roditelji počnu da realizuju slavlje za decu, a potom i unuke, i njihov dan rođenja postane tek simboličan datum kada bi eventualno voljeni trebalo bar da se sete da ih pozovu. 

Jedan deka je tako postao viralan budući da je njegov rođendanski snimak pregledalo više miliona ljudi, a čak milion i njih ga je lajkovalo. Na snimku je porodica koja sedi za stolom restorana i ispija osvežavajuće napitke i ruča. Kamera telefona je postavljena tako da snima najstarijeg člana pordice.

Ovaj muškarac je vidno stariji, ali odlikuje ga nesvakidašnji mladalački duh. Tako da on, iako je uveliko verovatno u osmoj ili devetoj deceniji, nosi krem majicu preko koje ima kariranu crno-belu košulju. Verovatno je mislio da se posle toliko godina niko od njegovih najmilijih nije setio njegovog rođendana, a deluje kao da je čak i on sam na trenutak zaboravio na to.

Međutim, u jednom trenutku mu je prišao konobar i doneo parče torte na kojoj je upaljena svećica, dok su članovi njegove porodice počeli da mu pevaju rođendansku pesmu. Iako mali gest pažnje, on je naišao na veliko oduševljenje kod vremešnog čoveka. Najpre je počeo da se smeje i da pljeska rukama, pokušavajući da ne pridaje veliki značaj gestu, ali već u sledećem trenutku nije mogao da suzdrži emocije pa je počeo da rida. Budući da se se očigledno posramio, iskoristio je ćebence kojim je bio prekriven da njime obriše suze. 

- Reakcija ovog deke je sve! - stoji u opisu snimka.

Video-zapisom oduševili su se svi koji su imali priliku da ga pogledaju. 

- Ovakvi snimci nas podsećaju da treba da ostanemo ljudi koji će uvek voleti one koji su nas odgajili i vaspitavali -

- Ovo je sadržaj koji želim da gledam na društvenim mrežama -

- Ovakvog dedu trebalo bi da ima svako od nas -

- Trenutak kada deda briše oči ćebencetom je i meni izazvao suze -

- Ovo je redak snimak na kome su svi do jednog komentari pozitivni -

- Ljubav je ta koja sve treba da spaja -

- Ali zašto niko ne grli ovog divnog dedu? -

- Želim i ja ovakvog dedu da imam -

- Obožavam da vidim srećne ljude, to je neki vid terapije - glasile su samo neke od reakcija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)