Brak i veze

MLADOŽENJA JE PRED OLTAROM ČEKAO MLADU: Usledile su suze i neverica, ovome se niko nije nadao! (FOTO/VIDEO)

Na mnogim venčanjima dešavaju se nepredviđene situacije zbog pojačanih emocija koje mladenci tog dana imaju.

05.06.2023 20:00

MLADOŽENJA JE PRED OLTAROM ČEKAO MLADU: Usledile su suze i neverica, ovome se niko nije nadao! (FOTO/VIDEO)
TikTok- wedding.vn520

Većina devojčica je svoju svadbu sanjala još od detinsjtva. Iako tada nisu tačno ni znale kako ceremonija venčanja treba da izgleda i šta to zapravo znači, mnoge su želele da se igraju sklapanja braka. Ta igra je česta i prilikom igranja lutkama, obično bi devojčice zahtevale da se Barbika i Ken na kraju cele priče venčaju i žive srećno. Venčanica je glavni motiv ovih mladih dama, jer je u pitanju raskošna toaleta za koju je venčanje jedinstvena prilika. 

Nije retkost ni da mlade zaplaču kada vide svog izabranika. Mnoge su tako pričale kako su se zaplakale više puta u toku samog venčanja i da je svadba izazivala neke od najdivnijih emocija u njima. Venčanja su i prilika kada majke ili očevi imaju osećaj kao da bespovratno gube svoju "malu" devojčicu, tako da su suze neizbežne. Ipak dešava se da i pojedini pripadnici jačeg pola ponekad puste suzu.

Muškarci možda deluju da su hrabri i odvažni poput stene, ali pojedini su priznali da su plakali kao bebe kada su ugledali svoju nevestu na dan venčanja. Ovaj mladoženja je stajao i čekao svoju mladu. Žene po pravilu uvek malo kasne. Nekako se baš na dan venčanja desi da haljina ne može najbolje da se zakopča, veo neće da stoji kako treba, a ni sa šminkom i nakitom nije bolje. Muškarac  koji je čekao svoju dragu je stajao u teget odelu, a imao je belu ružu zakačenu za rever. 

Njegov izraz lica odavao je nestrpljenje. On kao da nije bio siguran da će mlada uopšte da dođe. Trenutak kada njegova nevesta zaista dolazi je bio odlučujući. On više ne može da izdrži i oseća da preti trenutak da se rasplače poput deteta kome mama brani da proba tortu. On se okreće ka kumu, dok je sa njegove desne strane očigledno njegova majka i on briše oči maramicom. Svi oko njega kao da savršeno razumeju njegovo stanje. Mlada polako ide ka njemu u raskošnoj venčanici dok u rukama drži ogroman buket cveća. Kada dođe do svog mladoženje smeši mu se i deluje kao da ga teši.

 

@wedding.vn520 Groom can't hold back tears as he sees his bride walking down the aisle 🥰 #trendding #love #wedding #weddingtiktok #xuhuongtiktok #xuhuong #bridal #happywedding #fyp #trend #trending #fypシ ♬ I Do - 911

 

- On je toliko dugo čekao na ovaj trenutak i emocije su prosto isplivale -

- Muškarac treba da bude muškarac, ali muškarac takođe treba da plače kad mu se plače bez ustručavanja -

- Bila bih srećna kada bih našla muškarca poput ovog -

- Najlepši momenat i najlepši dan svakog čoveka na ovom svetu -

- Koliko je ovo divno -

- I ja bih želela da se udam za njega -

- Sada hvatam sebe da plačem i ja -

- Ljubav je divna -

- Ukoliko neko ne pusti suzu na mom venčanju, ne želim ni da se udam - bili su samo neki od komentara dok je snimak pogledan 1,4 miliona puta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)